|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενετε να βρεξει και μετα βγητε στην εξοχη να μαζεψετε σαλιγκαρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο αν βρεις είμαι μέσα και μου τα δίνεις στην συνάντηση.Αναμένω
Θα βγαίναμε στας εξοχάς αλλά δεν βρέχει stav ![]() deMetrIs τα ψαριά σου έχουν κάνει σε τσίρκο το νούμερο με το κορίτσι λάστιχο? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκάρια βοηθούν στην χημεία του νερού?δλδ έχουν την ιδιότητα να το κάνουν μαλακό η σκληρό?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αλλά ξερω ότι οσο ποιο σκληρο ειναι το νερο τοσο πιο πολυ καιρο θα κανουν χωρις να "λιώσουν"
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά προς το παρών θα σταματήσω το ενυδρειο με ταγκανικα για λογούς εργασίας.σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις κρατώ για μελλοντική χρήση.ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες να ξανά ξεκινήσω.
Χρήστο εύχομαι να κανείς το ενυδρειο σου και να το παρουσιάσεις γρήγορα.και όταν βρω τον χρόνο να σου κλέψω ιδέες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω ότι θα βάλεις χρυσόψαρο;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Blanch είσαι κακιά.
![]() προς το παρών σταματώ γενικά να σκέφτομαι τι και πως λόγο ότι θα λείπω αρκετές ημέρες τις εβδομάδας και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.όταν με το καλό τελειώσουν οι δουλειές μου το ξανά σκέφτομαι. αλλά λες να ασχοληθώ με χρυσοψαρο? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |