|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανει ριζες,μπορεις να το εχεις πιασμενο στο βυθο η να επιπλεει. μεγαλωνει οπως διαπιστωσες πολυ γρηγορα,κλαδευε κρατα οσο θες και συντομα θα σου περισσευει πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ ...ε αυριο θα πιασει επιφανεια χεχεχε...το ατιμο επαθα πλακα...
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να το κλαδεύεις όπου θέλεις και όλα τα κλαδέματα συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Αν μπορείς φέρνε και στη συνάντηση όποτε έχεις περισεύματα, όλο και κάποιος θα θέλει (όπως εγώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στανταρ θα φερω ...το εχω τρεις μερες και απλωθηκε ψηλωσε ...το θεμα ειναι να ερθω σε καμια συναντηση...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να έρθεις, έχει πολύ χαβαλέ και γινόμαστε όλο και πιο πολλοί τώρα τελευταία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μεχρι να ερθω μια φορα για να εχω παρεα τις υπολοιπες ...καθε φορα που λεω να ερθω δεν εχω παρεα....ετσι το αναβαλλω συνεχως...
|
||||
|
||||
![]()
μα υπάρχει παρέα εκεί, όλοι όταν ήρθαμε πρώτη φορά δεν ξέραμε κανέναν, μόνοι μας πήγαμε και τελικά άξιζε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
mikele,
έχω και εγώ κάμποσο στο δισκοενυδρείο και μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς. Από ένα "ματσάκι" που είχα τώρα έχει γεμίσει την αριστερή-πίσω πλευρά και όλο σχεδόν το backgound από άλλα δύο ενυδρεία. Είναι ταχείας ανάπτυξης, με μεγάλη προσαρμοστικότητα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, καλό για την καταπολέμηση άλγων. Για δισκοενυδρείο πάντως επειδή το έχω περίπου 7-8 μήνες έχω παρατηρήσει τα εξής: 1) Όταν το θέλεις φυτεμένο και δεν το έχεις απλά στην επιφάνεια, θέλει καλή τοποθέτηση (η και δέσιμο) γιατί οι δίσκοι πολλές φορές από κάποια γρήγορη κίνηση (και λόγω του όγκου τους) το φέρνουν στην επιφάνεια, οπότε το μαζεύεις, το ξαναβάζεις και πάλι από την αρχή... 2) Το ότι χρειάζεται συχνό κλάδεμα (βάλε-βγάλε-τοποθέτησε κλπ) στρεσσάρει λίγο τους δίσκους. Κατά τα άλλα το θεωρώ ένα καλό φυτό για όλα τα ενυδρεία |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ceratophylum demersum vs. ceratophylum submersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-09-03 23:06 |
ceratophylum demersum - γύμνωμα κορμού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-06-03 18:10 |
κλάδεμα ceratophylum demersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-01-03 14:50 |
anubias+ceratophylum demersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-01-03 00:38 |