|
|
|||
|
|||
![]()
τα φυτά μπαίνουν πριν γεμίσει με νερό, η δεν έχουμε πρόβλημα να γίνει και μετά?(εννοείται πρίν μπούν τα ψάρια, ουσιαστικά θα έχω περίπου ένα μήνα απο οτι κατάλαβα απο την αρχή ως το τέλος του στρωσίματος, για να αποφασίσω)
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο σου πρεπει να ειναι στρωμενο ηδη.
Φυτα ειναι ευκολοτερο να βαλουμε εχοντας 5 ποντους νερο μεσα στο ενυδρειο παρα μετα. Αλλα και μετα γινεται. |
|
|||
|
|||
![]()
το φίλτρο φαίνεται εδώ http://img256.imageshack.us/my.php?i...2resize6ak.jpg , είναι στα αριστερά, και αποτελείται από ενα πλαστικό δοχείο, το οποίο έχει ανοίγματα απο κάτω, πάνω βρίσκεται η αντλία η, ενώ το πλαστικό μέσα έχει ενα μαύρο σφουγγάρι(τι υλικό είναι αυτό?) το φίλτρο πριν αρκετό καιρό, πρόλαβε άλλος και το έπλυνε με καθαρό νερό(είναι πάνω απο 10 μέρες) οπότε υποθετω οτι τα έκανε μαντάρα! μετά απο αυτό, έκανα ξανα την διαδικασία για το στρώσιμο, γιαυτό ρώτησα αν χρειάζεται να το ξαναπάρω απο την αρχή (με το πολύ διάβασμα, μου ξεφεύγουν κάποια σημεία).
θέμα χρόνου δεν υπάρχει, εαν το αρχικό στρώσιμο είναι η καλύτερη λύση, so be it... |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο αυτο ειναι μαλλον οριακο για τα λιτρα σου.
Αν προσανατολιζεσαι σε κατι εξωτερικό, ενα Eheim Ecco 2234 ειναι οτι πρεπει. Αποφασισε ΤΙ θες να κανεις πρωτα και τα υπολοιπα βρισκονται. |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον, η κατασταση εχει ως εξης. αδειαζω απο ψάρια και νερό αυριο το ενυδρειο, παγώνω την διαδικασία μέχρι να βρώ φίλτρο και πέτρες κατάλληλες, παράλληλα κοιτάω για τα ψάρια.το φίλτρο το είδα στο site, φαινεται πολυ καλό (κλάσεις ανώτερο απο αυτό που έχω....).ερώτηση: εαν το νερό της περιοχής έχει μεγάλη σκληρότητα, μπορώ να το ρίξω με κάποιο τρόπο, η καλύτερα όχι?το νερό που φέρνω έχει την μισή σκληρότητα, αλλά αυτό είναι απαγορευτικό για συχνή αλλάγή σε μεγάλο ενυδρειο(η ερώτηση δεν αφορά το συγκεκριμένο, αλλα γενικά)
καλύτερα μια νέα αρχή, βήμα βήμα, αργα και σταθερα, και ας βάλω ψαρακια σε 2 μήνες, οχι ενα. οι συναντήσεις των σαββάτων ισχύουν κανονικά στην αθήνα?για τα χανιά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, αλλά το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο θα είμαι πάνω, οπότε μπορώ να περάσω |
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζεται ν ξνυτεβαισε να βρεις νερο αποφασισε πρωτα τι ψαρια θες και μετα σκεψου η προσαρμωσε τα γουστα σου στο νερο...
|
|||
|
|||
![]()
με σκληρότητα 14.4, το μόνο που μπορώ να φανταστώ οτι θα μπει εκεί μέσα ειναι ο οβελίξ να σπάει πέτρες
![]() οταν του πήγα στην αρχή δείγμα απο το νερό για να μου πει αν είναι κατάλληλο, μου είπε οτι τα ψάρια μέσα θα κουτουλάνε, δεν θα κολυμπάνε (είχε και χιούμορ...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Προβληματάκια στο στρώσημο | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-10-05 14:21 |
Προβληματάκια με Dtail Bettas. | soza | Bettas | 8 | 03-05-05 15:59 |
Δύο προβληματάκια | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 19-09-03 18:35 |