|
|
|||
|
|||
![]()
επιτηδες το κανεις
![]() ![]() ![]() ΖΗΛΕΥΩ........ ελπιζω να χαρεις οσα περρησοτερα μωρα μπορεις (αν βρεις στο τελος καμια θυληκια ραμ και θες να τα δωσεις πες μου σε παρακαλω πολυ γτ παλι δε νομιζω να εχω θυληκια) ![]() αντε και καλες γεννες |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τα αυγα φαγωθηκαν παλι απο τον αρσενικο,αλλα το καλο ειναι πως δεν την κυνηγαει κ φαινεται να τα πηγαινουν καλα!αρχιζω πλουσια διατροφη,να φτιαξω κ τις παραμετρους λιγο καλυτερα και ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι τυχερη
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα από τα γραφεία του Συλλόγου να πάρεις κατεψυγμένη τροφή φτιαγμένη από εμάς.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτους που μονο το ονειρευονται...εχω να πω...οτι ειναι υπεροχο να βλεπεις τα ραμιρεζι σου να ΞΑΝΑετοιμαζονται για γεννα!!!
![]() ![]() ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε Ριτακι..
Ελπιζω αυτη την φορα να πανε ολα καλα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η θηλυκιά που πήρα πριν λίγο καιρό έχει (και δεν πρέπει να κάνω τόσο λάθος), φουσκωμένη την κοιλιά της.
Δεν βλέπω να υπάρχει όμως και τόσο καλή σχέση μεταξύ ζευγαριού. Το αρσενικό προϋπήρχε και κάπου κάπου κάνει μερικές επιθέσεις στο θηλυκό το οποίο είναι μικρό, αλλά ωστόσο μεγαλώνει γρήγορα. Αν όντως έχει, και γεννήσει τα αυγά, λέτε να αλλάξει στάση το αρσενικό και να δείξει ενδιαφέρον να τα γονιμοποιήσει; Εδώ μια εικόνα πριν από 10 μέρες . http://www.aquatek.gr/vb/attachment....9&d=1170062214 |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ πιθανο να της τα φαει για πρωτη φορα!ετσι εγινε κ με εμενα.δεν σημαινει οτι απαραιτητα δυο αντιθετου φυλου ραμιρεζι θα γινουν κ ζευγαρι βεβαια...ποτε δεν ξερεις..!τωρα τα δικα μου καθαριζουν μαζι το σημειο που θα γινει η εναποθεση των αυγων!η θηλυκια ειναι φουσκωμενη και αναμενουμε
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |