|
|
||||
|
||||
![]()
Στο φαρμακειο μου ειπαν για 27%.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 26-01-07 στις 21:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μαλλον έχω κάνει λάθος στους υπολογισμούς γιατί μου βγήκε 40 ppm.
Ας το υπολογίσει κανένας με πιο καθαρό μυαλό... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω παντως.Δεν εχω παρα να περιμενω... |
|
||||
|
||||
![]()
Το 27% είναι μια περιεκτικότητα που κυκλοφορεί.
Πάντως αν είναι 40 ppm, είναι πάρα πολύ υψηλή και φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα με το στρώσιμο. Αλλά περίμενε λίγο καμιά άλλη απάντηση |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και καλο μηνα
Μια εβδομαδα μετα την,μεγαλη απο οτι φαινεται,ποσοτητα αμμωνιας αναρωτιεμαι αν ειμαι στο σωστο δρομο.Χθεσινες μετρησεις:ΝΗ3>10,ΝΟ2~3.3 ,ΝΟ3>40.Σημερινες μετρησεις:ΝΗ3>10,ΝΟ2~16.5,ΝΟ3>40.Ειναι λογικο αφου εχουν εμφανιστει και ΝΟ2 και ΝΟ3 η ....... η αμμωνια να μη λεει να παρει την κατω βολτα? Να αναφερω,οτι τελικα δεν εβαλα υλικα απο στρωμενο,παρα την επισκεψη μου στο συλογο(μαλλον αργησα).Μηπως υπαρχει η θα υπαρξει προβλημα με τοσο ψηλα την αμμωνια?Ενα φρεσκο φυλο απ την anubia,σταδιακα κιτρινισε και μας χαιρετησε... ![]() Καποια αλλαγη η μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω?
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις μετρησεις δειχνει οτι στρωνει, απλά εχεις βγει εκτός κλιμακας στα τεστ..
Δοκιμασε να αραιωσεις το νερό που μετρας με απεσταγμενο, ας πουμε 9 μερη απεσταγμενο και 1 μερος ενυδρειου και μετρα με αυτό. Οτι μετρησεις, το πολλαπλάσιαζεις Χ10. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι.φαινεται τελικα,οτι η πολλη αμμωνια μαλλον μου βγηκε σε καλο,γιατι το ενυδρειο δειχνει να ειναι προς το τελος του στρωσιματος,αν δεν κανω λαθος.
![]() ![]() Χθεσινες μετρησεις ΝΗ3~1mg/lt,NO2~16.5mg/lt,NO3>40mg/lt. Σημερινες μετρησεις:ΝΗ3 μη μετρησιμη,ΝΟ2~16.5,ΝΟ3>40mg/lt. Θα ηθελα να μαθω απο οταν πεσουν και τα ΝΟ2και κανω την αλλαγη,ποσο χρονο εχω για να βαλω ψαρια?Ηδη εχω κλεισει ενα ζευγαρι colisa lalia,σε pet shop για δευτερα.Θα χρειαστει κατι αλλο μεχρι να πεσουν και τα ΝΟ2?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-06 02:30 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KARYDAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-11-06 00:48 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |
Στρωσιμο. | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-08-06 21:46 |