|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι ποσοστο καθαρής αμμωνίας έχει??
Γιατί δεν νομίζω να είναι 100% καθαρή. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο φαρμακειο μου ειπαν για 27%.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 26-01-07 στις 21:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μαλλον έχω κάνει λάθος στους υπολογισμούς γιατί μου βγήκε 40 ppm.
Ας το υπολογίσει κανένας με πιο καθαρό μυαλό... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω παντως.Δεν εχω παρα να περιμενω... |
|
||||
|
||||
![]()
Το 27% είναι μια περιεκτικότητα που κυκλοφορεί.
Πάντως αν είναι 40 ppm, είναι πάρα πολύ υψηλή και φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα με το στρώσιμο. Αλλά περίμενε λίγο καμιά άλλη απάντηση |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και καλο μηνα
Μια εβδομαδα μετα την,μεγαλη απο οτι φαινεται,ποσοτητα αμμωνιας αναρωτιεμαι αν ειμαι στο σωστο δρομο.Χθεσινες μετρησεις:ΝΗ3>10,ΝΟ2~3.3 ,ΝΟ3>40.Σημερινες μετρησεις:ΝΗ3>10,ΝΟ2~16.5,ΝΟ3>40.Ειναι λογικο αφου εχουν εμφανιστει και ΝΟ2 και ΝΟ3 η ....... η αμμωνια να μη λεει να παρει την κατω βολτα? Να αναφερω,οτι τελικα δεν εβαλα υλικα απο στρωμενο,παρα την επισκεψη μου στο συλογο(μαλλον αργησα).Μηπως υπαρχει η θα υπαρξει προβλημα με τοσο ψηλα την αμμωνια?Ενα φρεσκο φυλο απ την anubia,σταδιακα κιτρινισε και μας χαιρετησε... ![]() Καποια αλλαγη η μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω?
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις μετρησεις δειχνει οτι στρωνει, απλά εχεις βγει εκτός κλιμακας στα τεστ..
Δοκιμασε να αραιωσεις το νερό που μετρας με απεσταγμενο, ας πουμε 9 μερη απεσταγμενο και 1 μερος ενυδρειου και μετρα με αυτό. Οτι μετρησεις, το πολλαπλάσιαζεις Χ10. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-06 02:30 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KARYDAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-11-06 00:48 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |
Στρωσιμο. | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-08-06 21:46 |