|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ξεκινησει ηδη με το ενυδρειο να μετατρεπεται απο κοινωνικο σε ταγκανικα σιγα σιγα, εχοντας προς το παρον μια αρκετα μπερδεμενη συνθεση ,3 λελεουπι, ενα ζευγαρι καλβους, 4 μπριχαρντι,και κατοπιν, 4 κλοουν, 4 μονοδακτυλους ,3 γκουραμι ,7 ζεβρες (ντανιο) και καποιους γλυφτες. Εχω στο μελλον σκοπο να αρχισω να βγαζω οτι βλεπω να ενοχλει τις ταγκανικες ,αλλα ακομα και τα βριχαρντι αν αρχισουν να γινονται βαρβαρα. Προς το παρον υπαρχουν ελαχιστοι τσακωμοι, εως καθολου, και αυτοι που αψιμαχουν ειναι το καθενα μετο δικο τους ειδος,και οχι εναντια αλλου ειδους. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
450 λτ, σκληροτητα 12-13, αμμωνια 0,ph 7.8.
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 26-01-07 στις 11:30 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα έλεγα τώρα να κάνεις κάτι γιατί δεν ξέρω άν προλάβεις..στο μέλλον. Βγάλε ότι δέν έχει σχέση με tanganyika.(μπορεί να μην σου φαίνεται αλλά τα κοινωνικά σου σίγουρα θα ιδρώνουν). Αν θέλεις να το κάνεις κοινωνικό με αναπαραγωγές πρέπει να δώσεις χώρο στα είδη σου,γ αυτό ξέχνα το neolamprologus brichardi, http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14914, και αποφάσισε ποιά είδη θέλεις να έχεις για να καταλάβεις και την διακόσμηση που θα χρειαστείς. Είσαι σίγουρος οτί τα altolamprologus calvus είναι ζευγάρι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πιστευω οτι ειναι ζευγαρι, μια και το ενα ειναι σχεδον μαυρο μονοχρωμο (σχεδον) ενω το αλλο, οταν ειδικα πλησιαζει κοντα του το 'μαυρο' , περνει εκπληκτικα εντονα καθετες ριγες, τυπικες για το ειδος του. Βλεπω μαλιστα και μια μυστηρια συμπεριφορα, κατα την οποια οταν το ριγε βλεπει κοντα του το μαυρο(που ειναι και ο τσαμπουκας της παρεας) το πλησιαζει με οπισθεν και ολα τα πτερυγια ανοιγμενα. Μεχρι το μαυρο να τον βαρεθει και να τον διωξει.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχεις διαφορετικούς calvus?
Συνήθως η διαφορά στο χρώμα της ρόμπας στο ίδιο είδος υποδουλώνει τον κυρίαρχο/κυριαρχημένο. Ενας τρόπος για να καταλάβεις το φύλο είναι η διαφορά στο μέγεθος(13-15cm ο μάγκας,10-11cm και γενικά πιό αδύνατη η μαγκιόρα) Καμιά φώτο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|