|
|
||||
|
||||
![]()
1) μην τους ακούς ότι κι αν σου λένε. Απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα είναι άσχετοι.
2) ΤΙ? το νερό της βρύσης έχει 25 no3??? είσαι σίγουρος? εσύ το μέτρησες ή σου το είπαν κι αυτό από το πετ σοπ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να το κάνεις το τεστ μόνος γιατί δεν τους πιστεύεις! αν το νερό της βρύσης έχει NO3=25 τότε τι πίνεται ρε παιδιά εκεί στις Σέρρες???
Καλό θα ήταν να μην τους ξανασυμβουλευτείς αυτούς εκεί, από το gab σε λίγο καιρό θα μπορείς να τους κάνεις και μαθήματα, θα δεις. υ.γ.: αν το νερό σας όντως έχει τόσα νιτρικά τότε θα μπορείς να πουλάς νερό στους μποστανάδες για λίπασμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αμεσα !!! |
|
|||
|
|||
![]()
gia na doyme poy tha bgei!elpi
![]() Moderator note: Στο είπαμε και παραπάνω, σταμάτα να γράφεις greeklish και κεφαλαία (είναι σα να φωνάζεις). Στους κανονισμούς αναφέρεται ρητά: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία γράμματα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 27-01-07 στις 11:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις...
Τα πολλά νιτρικά πράγματι κάνουν κακό στην υγεία μακροχρόνια και σε αυτό που σου είπε σχετικά με τα λιπάσματα έχει δίκιο.Ο λόγος που έχετε τόσα νιτρικά εκεί είναι τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από τους αγρότες σε ποσότητες μάλιστα εως και 3 φορές πάνω από τη συνιστώμενη δοσολογία...
|
||||
|
||||
![]()
στην περιοχή μου το νερό της βρύσης είναι 12.5 το 25 το άκουσα και εγώ από αυτό το κατάστημα.Νίκο πάρε τεστ και κανε από εδώ και πέρα μονός τεστ.Σου είπα για μια προσφορά ΣΤΑ ΤΕΣΤ που έγινε δημοσίευση εδώ μέσα στο GAB.και όπως λέει και ο Strahos με λίγο διάβασμα :
Καλό θα ήταν να μην τους ξανασυμβουλευτείς αυτούς εκεί, από το gab σε λίγο καιρό θα μπορείς να τους κάνεις και μαθήματα, θα δεις. έχει απόλυτο δίκιο γιατί έχω προσωπική εμπειρία έστω και με τα πολύ λίγα που ξέρω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=georgetax;150752]στην περιοχή μου το νερό της βρύσης είναι 12.5 το 25 το άκουσα και εγώ από αυτό το κατάστημα.Νίκο πάρε τεστ και κανε από εδώ και πέρα μονός τεστ.Σου είπα για μια προσφορά ΣΤΑ ΤΕΣΤ που έγινε δημοσίευση εδώ μέσα στο GAB.και όπως λέει και ο Strahos με λίγο διάβασμα :
Καλό θα ήταν να μην τους ξανασυμβουλευτείς αυτούς εκεί, από το gab σε λίγο καιρό θα μπορείς να τους κάνεις και μαθήματα, θα δεις. έχει απόλυτο δίκιο γιατί έχω προσωπική εμπειρία έστω και με τα πολύ λίγα που ξέρω ![]() ![]() Admin note: Σε παρακαλω γραφε ελληνικα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 26-01-07 στις 01:25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
Tι να κανω με τα φυτα? | targas21 | Δίσκοι | 3 | 25-01-05 23:54 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |
Να το κανω η Οχι?? | Cpagr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-03 01:48 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |