|
|
|||
|
|||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 25-01-07 στις 20:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι για να δείξει σωστό ένα παλουντάριουμ χρειάζεται αρκετό ύψος. Σε 30 πόντους (τόσο είναι και το δικό μου) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα με φυτά εκτός νερού και οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 25-01-07 στις 20:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κάνει μια κατασκευή από βράχο (φελιζόλ με άμμο) και ρίζες και εκεί πάνω υπάρχει χώρος για λίγα φυτά, ακόμα είναι στη φάση του κολήματος και δεν μπορώ να βγάλω φωτό, μόλις ετοιμαστεί θα σας το δείξω για να καταλάβετε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πολύ καλά θα κάνεις, για να μπορούμε να συζητάμε σε συγκεκριμένη βάση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και μερικές φωτό για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια σε palludarium γι αυτό να είστε επιεικείς
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προσπάθεια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προσπάθεια και καλή ιδέα η ξύλινη προέκταση, όμως η έλλειψη τζαμιού μπροστά θα σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα: δε θα έχεις την απαραίτητη υγρασία στο τμήμα που θα βρίσκεται εκτός νερού. Παρότι έχει χρησιμοποιήσει κόντρα πλακέ θαλάσσης, θα σου πρότεινα να το περάσεις και με ειδικό βερνίκι. Πιστέυω ότι αργά ή γρήγορα θα σου "πιτσικάρει".
Την όλη κατασκεύη εκτός νερού, μπορείς να την καλύψεις με διάφορα είδη κισσού ή με άλλα ψηλά φυτά. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τις ονομάσιες τους για να στα πω συγκεκριμένα (ίσως να μπορούσε να βοηθήσει ο KostasG εδώ). Πάντως κάνε μια βόλτα σε κάποιο μεγάλο φυτώριο και θα εκπλαγείς με αυτά που μπορείς να βρεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |