|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα άλλα ειδη που έχω μέσα είναι 3 σκαλάρια ,3 γκουράμι,1 λαμπιδόχρωμο, 3 ξιφοφόρους και 2 corydoras.To ενυδρείο μου είναι ένα trigon 190!! (προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά δεν τα καταφλερνω,όποιος μπορεί να βοηθήσει....! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως τα υπόλοιπα ψάρια θα έχουν πρόβλημα με τους γονείς και πρέπει να τα χωρίσεις από νωρίς. Όσο για φαγητό, τρώνε τα πάντα και μεγαλώνουν εύκολα, αρκεί να είναι οι γονείς μαζί τους. Η μάνα πολλές φορές μασάει την τροφή και τους την δίνει να την φάνε. ¶μα πλησιάσεις πολύ τα μωρά, σου επιτίθεται ο πατέρας και σε τσιμπάει. Ξέρω καλά τα "ζεβράκια" έχω βάλει και αγγελία για να δώσω μερικά μωρά που μου έχουν μείνει.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15200 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η συνθεση των ψαριων ειναι λιγο...των τριων θαλασσων και των πεντε ηπειρων...Υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ τους,πρεπει να διαλεξεις και γρηγορα γιατι θα εχεις προβλημα με την επιθετικοτητα των γονιων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η φύση σε όλο της το μεγαλείο........ |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν τα ψαρακια μεγαλωσουν λιγο κι αρχισουν να απλωνονται, ολα θα κυλουν ανωμαλα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλως τα δεχτικες τα convict
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη κιχλίδων για αγορά | roti | Malawi | 29 | 06-01-07 19:08 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
συμβατότητα κιχλίδων | Mariel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-12-04 03:30 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |
Αναγνώριση ψαριών (Κιχλίδων) | notios_n | Malawi | 17 | 01-05-04 12:26 |