|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά τι δύσχρηστη αυτή η σιλικόνη........ το αποτέλεσμα με την άμμο είναι μάλλον απογοητευτικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μήπως να καταλλήξεις σε μαύρο χαρτόνι;;;
|
||||
|
||||
![]()
να και μια φωτο ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου τα πας μια χαρά! Λίγα μερεμέτια μένουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hello paxh2o, τι έκανες τελικά με το background? Το τελικό με την άμμος δε μου άρεσε καθόλου... Τα αρχικά φελιζόλ που είχες κάψει ήταν πολύ όμορφα αλλά σίγουρα δε θα έδειχναν κάτι φυσικό.
"Ο σκοπός μου είναι να φτίαξω μακροπρόθεσμα ένα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο." Κατα τη γνώμη μου τα μπλε φελιζόλ δε θα ταίριαζαν σε ένα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο όπου το χρώμα που παίζει περισσότερο είναι το πράσινο, γιατι πολύ απλά το μπλέ δε ταιριάζει με το πράσινο!(και όχι μόνο γι'αυτό) Επειδή ασχολούμε με τη φωτογραφία να ξέρεις πως το μαύρο φόντο πάντα "δείχνει" πιο έντονα και καθαρά τα χρώματα που βρίσκονται μπροστά του. Το άλλο που είπες με το plexi glass και το μαύρο χαλίκι σαν ιδέα μου φάνηκε πολύ καλό, μιας και σκόπευα να βάλω μαύρο χαρτόνι στο φυτεμένο που φτιάχνω! Μια άλλη ιδέα που μου ήρθε βάση αυτής που είπες είναι να έκανα το ίδιο με το plexi glass με τη μόνη διαφορά, αντί να κολλήσω χαλίκι να κολλήσω μαύρες λεπτές πέτρες(όταν λέω λεπτές εννοώ λεπτές σαν πλακάκια) όχι ιδιαίτερα μικρές σε περίμετρο(επειδή τυχαίνει η πλάτη του ενυδρείου μου να έχει ίδιες διαστάσεις με του δικού σου 100x50 σκέψου ό,τι όλες οι πέτρες που θα καλύπτουν όλο το background να είναι γύρω στις 20 με 25 περίπου και στο λέω αυτό, για να καταλάβεις περίπου το μέγεθος της κάθε πέτρας, έστω στο περίπου, αφού οι πέτρες θα είναι ανόμοιες!). Anyway θα το ψάξω λίγο περισσότερο γιατι τώρα μου καρφώθηκε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το μαύρο χαλίκι πάνω στο plexi φαινόταν πολυ ωράιο και δίνει περιθώρια και για άλλους συνδιασμούς ΄πχ κατασκευές με βότσαλα . οι φώτο που βλεπεις ήταν από τις δοκιμαστικ΄ς προσπάθιες και δεν μου άρεσαν καθόου. Οι κατασκευές που έφτιαξα τελικά ήταν πιο ώραίες και είχαν και κάποια χρησιμότητα (είχα φτιάξει κρυψώνεσ). Τελικά δεν ΄τα έβαλα γιατί δεν βρήκα τρόπο να το τοποθετήσω στο ενυδρείο και να μπορώ μετά να το βγάλω έυκολα, ........ άσε που η άμμος μαδάει.
έγινε μια προσπάθεια με πλεξι στις πισω επιφάνεια ώστε να στερεωθεί το πλεξι και όχι το φελιζόλ (θα μπορούσε να μπεί και σερταρωτά όχι κολημένο) αλλα και αυτη δεν ευδοκίμησε. ίσως κάποιος με περισσότερη υπομονή να τα καταφέρει. ιδου και οι σχετικες φωτογαφίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό!!! Θα ξαναβάλω post με photo εδώ όταν θα φτιάξω background...
|
||||
|
||||
![]()
και για να κλεισει αυτο το ποστ ειδου το τελικο background που εφτιαξα
καμια σχέση βέβαια με το αρχικό απλά ίσως λιγο καλύτερο απο σκέτο χαρτόνι, τι λέτε? (ξέρω η φωτο δεν έιναι πολύ καλη) ουπσσσσσσσσσςςςςςςςς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paxh2o : 16-02-07 στις 13:49 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background? | dimitris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-06-08 22:19 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
Diy Background | CASPER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 28-11-05 22:43 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |