|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες!
Λάστιχο ποτίσματος διαφανές ή όχι κάνει μόνο για άδειασμα του ενυδρείου αντε και για το γέμισμα. Οχι για το φίλτρο Ολα τα λάστιχα ποτίσματος-αλφαδολάστιχα δεν έχουν επεξεργαστεί για τρόφιμα.Είναι καρκινογόνα όσο και τα ακατάλληλα πλαστικά τροφίμων. Επίσης είναι απαγορευμένο να πίνουμε απο λάστιχα ποτίσματος όπως και να χρησιμοποιούμε το νερό του ηλιακού θερμοσίφωνα στην κουζίνα μας.Είναι μόνο για πλύσιμο. Το νερό του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μπορούμε διότι δεν έχει ανόδιο του μαγνησίου όπως ο ηλιακός.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδή τα λάστιχα της eheim είναι ειδικά και επεξεργασμένα για πόσιμο νερό?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορεσεις να βρεις γυαλινα σε μαγαζια επιγραφων που φτιαχνουν γραμματα νεον. το ειχε κανει ο Μαγγος ο Θωμας! Αντε παλι...σε εφτιαξα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πρέπει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πρέπει... είναι όμως? εξακριβωμένο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kάνεις λάθος !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν και οι πολυαγαπημένες μαϊμούδες ADA για εμάς τους φτωχούς συγκενείς(αν και δεν είναι και τόσο φτηνότερες)... δές εδώ για σωλήνα http://www.aquaessentials.co.uk/inde...&cPath=180_181 και εδώ για γυαλικά (lilly pipes, intakes, CO2 diffusers etc.) http://www.aquaessentials.co.uk/inde...&cPath=196_198. Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τα μάυρα της JBL και στο μάυρο φόντο του φυτεμένου πραγματικά εξαφανίζονται. Οι σωλήνες της JBL είναι γκρίζο διαφανές και όχι εκείνο το απαίσιο πράσινο της eheim.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομίζω πρέπει να αρχίσουν να φέρνουν και οι δικοί μας καταστηματάρχες εδώ κάποια στιγμή... |
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα κάνει αλλά το "ξέκανα"
![]() ![]() Καλή επιτυχία .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα λαμπας φωτισμου | hoby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-10-05 08:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
Διαφανή περιττώματα | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-05-05 21:34 |
Διαφανή περιτώματα | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-03-05 13:47 |
ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-02-03 11:41 |