|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά θέλεις 10 μέρες με την θερμοκρασία στους 30, μετά με τις αλλαγές και εφόσον έχεις ξεφορτωθεί (που θα το έχεις ξεφορτωθεί) το ick βγαίνει και το αλάτι.
|
|||
|
|||
![]()
Με μικρες μικρες αλλαγες - τα ψαρια δεχονται καλα την θετικη πιεση που προξενει το αλατι, δεν δεχονται καλα ομως το αντιθετο, θελει σιγα σιγα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 μέρες??? Τι θα γίνουν τα φυτά σε θερμοκρασία 30+ επι 10 μέρες? Δεν θα χαλάσουν? (Θα μου πείς αυτά να τα σκεφτόσουν πρίν βάλεις καινούργια ψάρια, χωρίς καραντίνα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια + αλατι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα φυτά.
Θα φανε μια φρικη γενικά, αλλα τα περισσοτερα επιβιωνουν στο τελος... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία!!! Κουράγιο και υπομονή!!!
|
|||
|
|||
![]()
Με τοσο αλατι...και λιγο ''ζωντανο'' βραχο...μηπως...;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βλέπω μια ελλάτωση των συμπτωμάτων όμως σαφώς θα πρέπει να συνεχιστεί η θεραπεία για να ολοκληροθεί ο κύκλος. Το κακό είναι οτι όπως είναι φυσικό, κόλλησε και ο δίσκος.
Υπομονή σωστά το είπατε, αλλά και γρίπη να ήτανε πιο γρήγορα θα πέρναγε... |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μέρες περνούν οι θερμοκρασία στην μια πλευρά του ενυδρείου είναι 31 βαθμοί, και στην άλλη. 30. Το ick θα έλεγα οτι σχεδόν έφυγε απο τους καρδινάλιους, και έχει μεταφερθεί ολοκληροτικά στον δίσκο. Το περίεργο είναι οτι ο δίσκος είναι γεμάτος, και οχι μονο στα πτερύγια, αλλά σε όλο το σωμα. Είναι φυσιολιγικό αυτό? Εχω διαβάσει οτι το ick εμφανίζεται μόνο στα πτερύγια...
Όσο για τα φυτά είναι σε κακό χάλι. ΔΕΝ πιστύω να επανέλθουν ποτέ! Δεν θα αντέξω δεύτερη καταστροφή... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ick και αλάτι | nikman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-10-06 23:07 |
Αλάτι | Mariel | Bettas | 1 | 01-09-05 13:52 |
Θεραπεία Ick με αλάτι | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-03-05 19:27 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |