|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όχι.είχε πολλά ψαριά μέσα και του μείνανε μονό 4 από τα 12 αν δεν κάνω λάθος.το θέμα είναι πως να βοηθήσουμε το παιδί να πέσουν οι τιμές και να δημιουργήσουμε βακτηρίδια.με μπόλιασμα μόνο πιστεύω ότι είναι η σωτηρία.
τι να του δώσω??????????το ενυδρείο το δικό μου είναι σε λειτουργία 1 μηνά περίπου με ψαριά μέσα |
|
|||
|
|||
![]()
μου εμειναν 5 απο τα 16 αστα να πανε
|
|
||||
|
||||
![]()
βακτηρίδια υπάρχουν αφού τα νιτρικά έχουν εμφανιστεί. κάνε μεγάλες αλλαγές νερού να φύγουν τα πολλά και μετά από 2 μέρες κάνε άλλη μία γεναία, μετράς και βλέπεις. το στρώσιμο είναι στην τελική φάση σύμφωνα με τις μετρήσεις σου. Αν μπορείς δώσε πληροφορίες για το ενυδρείο και τους κατοίκους του. εξοπλισμός, φυτά, ψάρια, φως, νερό, τηλέφωνο...
|
|
|||
|
|||
![]()
χαλικια ,φυτα οχι αληθεινα,διακοσμιτικα,φιλτρο σφουγγαρι, υαλοβαμβακα,ιλικο για το φιλτρο κατι πετρες(οχι μακαρονι)λαμπα 80 αρα πρεπει να ειναι
τι αλλο απο ψαρια μου εμειναν 1 νεον 2 αγγελοψαρα 1 γκουραμι και 1 ξιφοφορος |
|
||||
|
||||
![]()
η λάμπα αποκλείεται να είναι 80άρα αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο τώρα να μαθουμε. Κάνε αλλγές νερού όπως είπα (κανονικά δεν θα έπρεπε σε αυτή τη φάση αλλά έχεις ψάρια οπότε...) και βάλε και κανένα αληθινό φυτάκι αργότερα, εύκολο και γρήγορο όπως το κερατόφυλλο, το πολύσπερμα κ.ά.
Αν έβρησκες κάποιον να φιλοξενίσει τα ψάρια σου μέχρι να ολοκληρωθεί το στρώσιμο θα ήταν το καλύτερο. επίσης η σύνθεσή σου θέλει αλλαγές οπότε μπορείς από τώρα να αποχωριστείς τον ξιφοφόρο και τα αγγελόψαρα. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν χερω χωρις υποστρομα γεινετε να βαλω φυτα?θα κανω οτι μου πεις αφου χερεις και ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει Νίκο πολλά φυτά που δεν θέλουν υπόστρωμα.θα σου τα πω από κοντά.κανε αυτό που λένε οι πιο έμπειροι και όλα θα πάνε καλά.
Σερραίοι και ωραίοι άντε άντε να οργανωθούμε και εμείς λιγάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο,όσο πάει και χειρότερα με το στρώσιμο.
Αδειασέ το,διάβασε και ξεκίνα το απο την αρχή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
Tι να κανω με τα φυτα? | targas21 | Δίσκοι | 3 | 25-01-05 23:54 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |
Να το κανω η Οχι?? | Cpagr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-03 01:48 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |