|
|
||||
|
||||
![]()
george χίλια ευχαριστώ όντως πολύ καλό.
μπορώ να αντικαταστήσω δλδ το μακαρόνι με βιολογικό υλικό.δεν θα είναι καλύτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
To μακαρόνι είναι και μηχανικό (για να κρατάει τα χοντρά) και βιολογικό.
Τώρα εφόσον δε θα βάλεις τον άνθρακα μπορείς να βάλεις άλλο ένα σφουγγάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ σφουγγάρι θα παίζει.
![]() και για να το μπολιάσω μπορώ να βάλω μακαρόνι από το άλλο μου ενυδρείο θα βοηθήσει αρκετά και στον χρόνο στρωσίματος. ωραία το λύσαμε αυτό τώρα να δούμε τι θα βάλουμε μέσα στα 40 λιτρα. ![]() ![]() ![]() μαθαίνουμε σιγά σιγά |
|
||||
|
||||
![]()
cardinal θα ταν μια ωραια επιλογη με ροδοστομους και κανα cory αν θες κατι κοινωνικο αν θες κατι αλλο συζιτιεται πχ νανοκιχλιδες taganica η puffer που σκευτομαι να παρω εγω σε ενα 20-30λιτρα!
|
||||
|
||||
![]()
steady ωραία και τα corys ωραία και όλα τα αλλά.θα δω τι θα φιλοξενήσω έχω ακόμα καιρο να το ψάξω.όπως είπε και η sonia θέλω κοπάδι " Ολα μαζι ... και δωστου περα δωθε "
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δωστου περαδωθε ειναι για να εχεις μακρυ ενυδρειο!στο μικρο δεν εχει χωρο για σουλατσο
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως αρλεκίνους θα πρότεινα!!! Ειδικά με μια λάμπα που να έχει χρωματισμό προς το ροζ θα είναι πάρα πολύ ωραίοι!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() stav έτσι ακριβώς θα το κάνω όπως προτείνεις ![]() MiziGr κανονικά δεν έπρεπε να μπαίνεις εδώ μέσα διάβασμα δεν έχεις??? ![]() ![]() ρε Δημήτρη δεν ξέρω αλλά κατά εκεί πάω για κοινωνικό κανένα κοπαδάκι κανένα cory και βλέπουμε γενικά τον συνδυασμό.δεν με απασχολεί αυτό με απασχολεί το φυτεμένο κατά ποσό είναι δύσκολο η όχι έχω ξεκινήσει διάβασμα ήδη στην αντίστοιχη κατηγορία θεμάτων.εσύ φυτεμένο δεν έχεις?πως τα πας μέχρι τώρα?υπόστρωμα έχεις έτσι δεν είναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |