|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εκτος απο εξοπλισμο μην ξεχναμε...θελουμε και εμψυχο υλικο.
Δυστυχως εγω την Πεμπτη και την Παρασκευη δεν ειναι δυνατον να ειμαι εκει παρα μονο για λιγες ωριτσες.Φυσικα το Σαββατο και την Κυριακη θα ειμαι απο το πρωι εως το βραδυ. Καποιοι που εχουν ποιο ευκολο ωραριο ή μερικοι φοιτητες, αν και μαλλον ειναι περιοδος εξεταστικης, ας το πουν εδω για να ξερουμε πως θα κανουμε το προγραμμα, τουλαχιστον 1-2 ατομα να εχουμε παντα εκει. Πιστεψτε με δε θα χασετε, οι στιγμες ειναι μοναδικες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι συμμετείχανε στην προηγούμενη.
Αποδειξη ;Πολλά απο τα τότε μελη δηλώσανε αμέσως συμμετοχή και στην φετινή έκθεση .Κάτι ξέρουν. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται .
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 17-01-07 στις 10:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 2 αεραντλιες . χαλικι χοντροκοκο (25 κιλα) , μια ταιστρα αποχες
και εναν διαχυτη.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σας δανείσω αεραντλία tetratec APS 100, ένα θερμοστάτη 50watt και έναν χρονοδιακόπτη
|
|||
|
|||
![]()
Απο εξοπλισμο δεν εχω κοιταξει ακομα τι μπορω να φερω αλλα σιγουρα κατι θα βρω..
Αλλα απο οτι εμαθα απο τον Παναγιωτη (thediscusman) θα παιξει και θαλασσινο ενυδρειο οποτε πιστευω οτι μπορω να βοηθσω! Να με υπολογισετε... |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είμαι μέσα για "έμψυχο υλικό". και από άψυχο έχω μόνο μιά αντλία από το ενυδρείο καρφούρ 120 λίτρων την μανίσια.
Θα φιάξουμε ωραία πράγματα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα έρθω το σάββατο κατά της 17.00 μέχρι τέλους και κυριακή επίσης θα είμαι εκεί μέχρι το βράδυ. Αν νομίζετε οτι είμαι χρήσιμος στήλτε μου πμ να ανταλάξουμε τηλέφωνα. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω.
Από εξοπλισμο εχω ενα φίλτρο εξωτερ. eheim 2026 pro, το οποίο λειτουργεί καλά εαν και εφόσον έχουμε συνεχές ρεύμα χωρίς διακοπή, δηλαδή. Αν γίνει διακοπή πρέπει κάποιος που θα είναι εκει να το κλείσει . ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Εκθεση για Ενυδρεία | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 17-01-06 16:17 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
SOS.Ζητουνται Κιχλ. malawi μοντελα για την εκθεση Zootechnia | mikenuke | Malawi | 5 | 31-01-05 23:42 |