|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κι αλλες φωτο απο το μαγικο χερι του πιστου μελους μας Γωγω Καλουδη a.k.a. gwgw !!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά (χρησιμοποιώ αυτή την προσφώνηση αν και μάλλον ήμουν ο πιό μικρός της παρέας πέρα από τα παιδάκια) πραγματικά ήταν πάρα πολύ ωραία!!! Έχετε φοβερή παρέα και ελπίζω να γίνω και εγώ μέλος της. Περιμένω την επόμενη συνάντηση με ανυπομονησία!!!! Να είναι καλά ο Βασιλάκης που με έπεισε να έρθω!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλη GH, KH και pH, τι κάνω?? | NlKOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 28-11-06 14:23 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Μεγαλη θολωση του νερου... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 21-11-04 04:36 |
Επιτυχια αναπαραγωγης!Ap.Cacatuoides | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 13-04-04 04:08 |