|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω georgetax. εννοειται οτι θα παω και γω μια βολτα απο τα μαγαζια με την πρωτη ευκαιρια (προεχει η εξεταστικη), απλα ηθελα να ξερω που κυμαινονται στο περιπου οι τιμες.
|
||||
|
||||
![]()
sarpijk άστα να πάνε !!!! Αυτή η εξεταστική είναι θάνατος. Και εγώ ξεκινάω την τετάρτη και βαριέμαι απίστευτα. Γιώργο έβαλες και άλλη annubia στο μονομάχο σου ή δεν πρόλαβες;;;;
|
||||
|
||||
![]()
και συ τεταρτη ε? καταληψεις ακουω ομως και δε μ' αρεσει αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
που να βρω 4 ευρώ να πάρω και άλλη
![]() ![]() ![]() αύριο πάω σαλλονικα για ψώνια και να πάρω και το δώρο μου ![]() ![]() ![]() ![]() θα βάλω και στις κιχλίδες μου 2 ακόμα |
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο χωρις φιλτρο δεν υφισται αν θες να σε σωστος 15λιτρα θερμοστατη φιλτρακι κτλ οταν λεμε στρωσιμο ενυδρειου ενοουμε να στρωσει το φιλτρο δηλαδη να δημιουργηθει καλλιεργεια βακτηριδιων σε αυτο!παρε υλικο απ το φιλτρο της χελωνας και στρωστο απλα διαβασε αρκετα πρωτα...κοιτα τα παντα εδω www.tsamisaquarium.com
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα ηταν αμα μπορουσα να παρω υλικο απο τη χελωνα αλλα τετοια εποχη το ενυδρειο δε λειτουργει και το χελωνακι ξεχειμωνιαζει σε καταστολη στο μπαλκονι.
|
||||
|
||||
![]()
και εσύ στο ΠΑΜΑΚ είσαι;;; Τί σχολή;;; Τί εξάμηνο;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο το 400 είναι ο τυχερός σου αριθμός!!!! ¶ντε από ότι φαίνεται θα αποκτήσουμε και οι 2 καινούργιο ενυδρείο!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα (ή καλημέρα) και από μένα.
Βασικά όταν κάνουμε στρώσιμο δε στρώνουμε το ενυδρείο (δηλ το νερό) αλλά το φίλτρο. Αν δε βάλεις φίλτρο, δεν κάνεις στρώσιμο, αν βάλεις, κάνεις. Aν κάνεις μία αναζήτηση, θα βρείς πολλές πληροφορίες για το στρώσιμο... Όταν παίρνουμε υλικό από ένα στρωμένο φίλτρο σπόγγου, απλά στίβουμε το σπόγγο στα υλικά του νέου φίλτρου ή ακόμα και κατευθείαν στο νερό του ενυδρείου, με σκοπό να επιταχύνουμε τη διαδικασία στρωσίματος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό να βάλεις υλικό από το φίλτρο με τη χελώνα, μήπως μεταφέρει κανένα παράσιτο στο μονομάχο σου. [moderator mode on] ΥΓ: Να παρακαλέσω, η συζήτηση που δεν αφορά το thread να συνεχιστεί με πρσωπικα μηνύματα για να μην μπερδεύουμε και τον κόσμο ![]() [moderator mode off] |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προυπολογισμος ενυδρειου | ggeos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 12-09-06 10:13 |
Φιλτρο Ενυδρειου Με Μονομαχο | tsikis | Bettas | 23 | 31-08-06 21:35 |
κατασκευη tank για 4-5 μονομαχους | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 04-06-06 18:38 |
6 λιτρα για μονομαχο | dracula7 | Bettas | 12 | 16-12-05 18:08 |
chat για αναπαραγωγη μονομαχων | Mariel | Bettas | 0 | 21-10-05 01:35 |