|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως η jbl στο site της λέει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι αν βάλουμε τη λάμπα με την υψηλότερη θερμοκρασία χρώματος μπροστά, αυξάνεται η αίσθηση βάθους του ενυδρείου.
Τώρα τι να σου πω ποιος έχει δίκιο???? |
|
|||
|
|||
![]()
Η JBL!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en
Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω το λινκ για τις λάμπες αλλά πρέπει να τις εντοπίσετε μόνοι σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρικά θα έλεγα να κάνετε τις ανακατέψετε για να γίνει πιο ενιαίο το φάσμα του φωτός. Αν έχουμε δύο ροζ στην μέση την λευκή ή δύο λευκές στην μέση την ροζ.
Τώρα για το 'εφέ' που προτείνει η JBL δεν αμφιβάλω αλλά τα φυτά μπορεί να μην συμφωνούν. Αν στο μπροστινό μέρος υπάρχει κάποιο 'χαλί' τότε έχει σημασία ποια θα διαλέξεις. Εγώ έβαλα την λευκή μπροστά και το glossostigma αντέδρασε θετικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα ? Αν εχω 4 λαμπες τι ειναι καλυτερα να εχω ? 2 FreshWater + 2 Tropic (ροζ) ή 1 freshwater + 3 Tropic ?
Τι προτεινεται ? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτα καλυτερα 3+1.. Για το ματι σου.. γουστα ειναι αυτά..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι λαμπτηρων...;;;; | nigesi | Malawi | 5 | 13-10-06 20:29 |
Αντικατασταση Λαμπτηρων | stav | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 01-10-06 14:17 |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |