|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα για τον λοιπό εξοπλισμό(επιπρόσθετοι κυκλοφορητές κ.α.),πειράζει αν μπει μερικές μέρες μετά ;;
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως ρωτησες τι περιλαμβανει το ενυδρειο που σκεφτεσαι να αγορασεις ? φιλτρα κλπ ? Το μικρο φιλτρακι που τωρα εχεις μεσα στο 60 λιτρο δεν θα κανει δουλεια στο μεγαλο ...τα βιολογικα σου υλικα φυσικα θα τα μεταφερεις οπως ειναι. Εγω θα ελεγα να κανεις υπομονη , να παρεις οτιδηποτε χρειαζεσαι και μετα να το ξεκινησεις ...δυο μερες πανω , δυο κατω δεν χαλασε και ο κοσμος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ αναφερεσαι στο aquaball μαλλον που οντως μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο καινουργιο ...εγω λεω για το εσωτερικο βιολογικο φιλτρο που εχεις στο 60 αρι ...
|
|
||||
|
||||
![]()
βιάζεσαι σκέψου το λίγο παραπάνω .
π.χ. χαμηλή κυκλοφορία αλλά όχι κάτω από Χ15 ίσως μια tunze nano. Το ενυδρείο που θα πάρεις φρόνησε να μπορείς να πρόσθεσης εύκολα φωτα να μπορείς να του βάλεις έναν skimmer. |
|
||||
|
||||
![]()
σκιμερ δεν προκειτε να βάλλω,δεν κάνει καλό στους ιπποκάμπους....
Παράθεση:
πως πρέπει να διαταχθούν/διαταχθεί ;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 13-01-07 στις 14:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Micro bubbles ναι αλλά το ενυδρείο μπορεί να μην είναι για πάντα για ιππόκαμπους.
Επειδή με 2 controllable θα πάει μακριά η βαλίτσα ,2 σε timer ώστε να εναλλάσσονται στις πίσω γωνίες θα ήταν καλά . Πολύ καλή επιλογή θα ήταν και maxijet αλλά μόνο πάνω σε wave maker. Όλα αυτά ΙΜΟ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |