|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα Labidos και απλές λάμπες φθορισμού του εμπορίου να βάλεις δεν παίζει κανένα ρόλο.
¶σε που θα σου έρθουν τσάμπα. Η κόκκινη τροφή της Hikari που την είχε δοκιμάσει φιλαράκι μου μάλλον είναι για Haps και όχι για Mbuna, καθώς είχαν πάθει bloat. Σαν καρπούζια έγιναν τα ψαράκια του. Οπότε....πράσινες μπαλίτσες Hikari και μάλιστα το μικρό μέγεθος. |
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα χω και φυτα αυτο λεω και τα φυτα ας ειναι χαμηλων δε χρειαζονται το φασμα τους?τις κοκκινες πειρα τελικα φτου!θα κανω κανα ποστ να τις χαρισω!εγινε χθες η παραγκελια το βραδυ προλαβαινωνα κανω κατι?
|
||||
|
||||
![]()
¶κου, υποτίθεται ότι κάνουν, αλλά στην περίπτωση του φίλου μου είδες τι έγινε.
Για τις λάμπες αν είναι για βαλισνέριες και ανούμπιες δεν τρέχει τίποτα ότι λάμπα και να μπει. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα σα να λεμε ειναι ρισκο το οποιο δεν ειμαι διατεθιμενος να παρω διαβασα και ειναι κυριως πρωτεινικα τα συστατικα τους...40%protein
για την παραγγελια μπορω να κανω κατι τελικα τωρα?
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 10-01-07 στις 18:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Για δοκίμασε, μόνο αυτοί ξέρουν αν προλαβαίνεις.
Είπαμε ε, πράσινες χι,χι. |
|
||||
|
||||
![]()
με email?na στειλω και να τους πω?
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα στο site τους θα έχουν κάπου γραμμένη την λέξη contact.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-06 11:27 |
Λαμπες Τ8 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-09-05 11:54 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |