|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε. Αν και ψιλοάσχετο με το θέμα που έχεις ξεκινήσει, μήπως θα μπορούσες να μου πείς από πού προμηθεύτικες τις πέτρες που υπάρχουν στο ενυδρείο σου;;; Είναι εύκολο να βρώ και εγώ τέτοιες;;;
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις οτι δεν πάει άλλο μπορείς να δοκιμάσεις το Accu Clear της ΑΡΙ
|
||||
|
||||
![]()
τι κανει αυτο?
κανενα φυτο ανθεκτικό με τις κιλχιδες? |
|
||||
|
||||
![]()
φυτα εχουν αναφερθει παρααα πολλααα εγω θα βαζα κανενα απ τα παρακατω ολα κανουν εχω φτιαξει μια λυστα απ την τροπικα!υπομονη θελει οπως ειπαν ολοι τακτικα αλλαγες και θα περασει....!το οτι ειναι ετσι δεν σημαινει οτι "ποναει".....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια σύντομη περιγραφή που βρήκα λέει αυτό
Clears hazy aquarium water fast, eliminating clouding brought about by suspended particles. Clumps tiny floating particles together, forming large particles that can be removed by the aquarium filter. googlise λίγο και θα βρεις περισσότερα. Εγώ για να είμαι ειλικρινής το χρησιμοποιώ.
|
||||
|
||||
![]()
έχουμε και λέμε ....
έχεις κιχλίδες ..... ψάρια που γενικά κινούντε πολύ γρήγορα και κοντά σε πέτρες οι οποίες είναι πάνω στην άμμο. έχεις άμμο.... η οποία σκουπίζεται καλα πολύ δύσκολα και που είναι λεπτή σε σύγκριση με το χαλίκι. Επειδή εχω κιχλίδες ... έχω και άμμο έχω να σε ρωτήσω το εξής. Αυτά τα μικροσωματίδια που αναφέρεις τα βλέπεις όταν κοιτάς το ενυδρείο κολλημένος στο τζάμι ή τα βλέπεις και απο 2 μέτρα απόσταση. Αν τα βλέπεις μόνο απο πολύ κοντά λογικά δεν είναι απολύτος τίποτα. Επειδή είχα φάει λίγο και εγώ τα λισακά μου να δώ τι είναι αυτά τα μικροσωματίδια είχα κάτσει και κοιτούσα για ώρα το ενυδρείο απο κοντά. Η απάντηση είναι απλή και αν θυμάμαι προαναφέρθηκε ... Όπως κινούντε τα ψάρια γρήγορα παρασύρουν ό,τι ακαθαρισία έχει μείνει πάνω στην άμμο που δεν έχει διαλυθεί ακόμα εντελώς στο νέρό για την πάρει το φίλτρο με αποτέλεσμα απο την κίνηση να αρχίζουν να αιωρούντε στο νερό. και να η "θολούρα" που βλέπεις ...αν και δεν μπορείς να την πείς θολούρα ... και αν κρίνω απ το βίντεο που έχεις αναβάσει μαλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου .... λογικα αν έτσι είναι τα πράγματα απο τα 2 μέτρα δεν θα βλέπεις κανένα μικροσωματίδιο....
|
||||
|
||||
![]()
crazyio εται ακριβωσ ειναι απο κοντα τα βλεπεισ ολα, αλλα απο αποσταση 2 μετρα δεν φαινεται τιποτα.
ειχα προαναφερει οτι ειναι κατι σαν ανακατωσούρα και οχι ακριβως θολουρα. εσυ ακομα την εχεις? και επισης το γυρισμα συμφωνα με οσα εχω διαβασει πρεπει να ειναι 5.5 φορες την ωρα.και λεω μηπως θα επρεπε να ανεβασω λιγο αυτο το γυρισμα με εναν κυκλοφορητη.εχω τωρα 450 λιτ/ω να τον κανω 600 λιτ/ω( για 100 λιτ).τι λεσ? φυτα εχεισ βαλει καθολου εσυ μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και έχει γραφεί πολλές φορές εδώ μέσα ένας κυκλοφοριτής έχει ονομαστική ισχύ 450 λίτρα / ώρα η πραγματική είναι χαμηλότερη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ για 120 λίτρα έχω το eheim 2213 και είμαι μια χαρά. πιστεύω σε όποιο ενυδρείο και αν κοιτάξεις με άμμο και κιχλίδες μικροσωματίδια θα δείς εκτός αν έχεισ φίλτρο με 50 εισόδους νερού και ρουφάει σαν τρελό. γι' αυτό μην τρελένεσαι ... μια χαρά είσαι. 450/ώρα για 100 λίτρα ενυδρείο το βλέπω μια χαρά ....τα 600 λίτρα λίγο υπερβολή τα κόβω .... αλλά αν εσύ θές να το κάνεις, κάντο ...
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο σου ειναι ακομα πολυ φρεσκο συνεχισε τις αλλαγες καθε 4 ημερες και σε 10 15 ημερες ολα θα βρουν την θεση τους.Σκουπιζε που και που..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Γιατ ειναι θολο? | stergios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 10-11-04 15:43 |
θολο νερο βοηθεια!!!! | dioninje | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-03-04 13:03 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |