|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο συνχομπιστα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο..!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στέλιο κούκλα το ενυδρείο σου αν και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως θα έδειχνε πιο καλά με μαύρο χαρτόνι!
|
||||
|
||||
![]()
Του άλλαξα ήδη το χαρτόνι σε μαύρο
![]() Σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο είναι αλλά μόνο εγώ νομίζω ότι είναι (αρκετά) μικρό για πιράνια? Επίσης από όσο ξέρω πάντα GH>KH.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Θεόφιλε λάθος στην σειρά έκανα
![]() δίκιο έχεις ![]() Όσο για το 60λιτρο , καλά είναι... το είδος αυτό φτάνει τα 17cm μόνο |
|
||||
|
||||
![]()
TaitO :*** Διάβασα οτι έβαλες μαύρο χαρτόνι πίσω...Όμορφα!
Τράβα τώρα και μία photo και βάλε να το δώ! Τρελέ μου είμαι στο ψάξιμο,τελικά θα κάνω όπως μου είπες θα περιμένω να μαζέψω αυτά που χρειάζομαι και μετά θα το αρχίσω... Περιμένω να δώ photo έ? Αν δε βγάλεις θα σε ![]() ![]() Τα λέμε μετά πάω για ύπνο ![]()
Δημήτρης Aquarium can constitute high aesthetic and internal calm product ! ![]() http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-01-07 στις 10:27 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιράνχα | flipper | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 07-11-06 09:52 |
Πιράνχας και φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-01-03 22:29 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |