|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν Corydoras Sterbai μοιάζει.
Σε αυτά τα γατόψαρα (Corydoras) τους αρέσει να είναι σε ομάδα 5-6 ατόμων και πάνω. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το γατοψαρο δεν μεγαλωνει παρα πολυ ωστε να εχεις προβλημα αλλα καλο θα ειναι να παρεις τουλαχιστο ακομα ενα......πανε συνεχεια παρεα παντου ακομα και οταν ξεκουραζονται καθονται διπλα διπλα ....εχω εγω δυο ....τα σκαλαρια αν τα δωσεις δωστα και τα δυο και βαλε ακομα λιγα σμηνοψαρα και θα εχεις κινηση καλη στο ενυδρειο.....βαλε καμια πιο κοντινη φωτο του ενυδρειου....
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το καλυτερο θα ταν νομιζω να φυγουν τα σκαλαρια και το platy και θα σου δωσουν χωρο και για αλλα τετρα σμηνοψαρα το τελικο αποτελεσμα θα ναι ποιο ωραιο!καλο θα ναι να συνδιαζεις ζωοτοκα με ζωοτοκα και ωοτοκα με ωοτοκα!δηλαδη η βαζεις guppies platys mollies η βαζεις ομαδες απ τα διαφορα tetra για να σαι και τωρα και μελλοντικα οκ!για να ξεχωρισεις οικογενειες ζωοτοκα και ωοτοκα διαβασε εδω http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm! βαλε και μερικα φυτα ακομα θα δειξει πολυ ποιο ωραιο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διακρίνω καλοριφέρ δίπλα από το ενυδρείο!!!!
![]() Από θερμοκρασίες πως πας???? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, εντάξει στο σημείο που είναι δεν το επηρεάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι......αλλά.....
Εχω παράδειγμα φίλου που το ενυδρείο βρίσκεται 7 μέτρα από καλοριφέρ και όταν το ανάβει από 24 παει 27,5..... Απλά ρώτησα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Χε,χε έχω και εγώ το δικό μου που είναι στο ένα μέτρο και δεν χαμπαριάζει.
Μάλλον ο φίλος σου το παραφήνει ανοιχτό το καλοριφέρ....άκου 27,5. |
|
|||
|
|||
![]()
To εχω παρακολουθησει δεν υπαρχεο προβλημα, ειναι στους 24-25 βαθμους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες συγκεκριμενες ή οτι μας αρεσει? | kostas_k | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-04-06 09:37 |
Γνωριζετε οτι... | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-11-05 09:33 |