|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το ανοιγω να ¨ξαλαφρωσει¨ αλλα πεταει υγρο CO2. τι γινεται?
|
||||
|
||||
![]()
Η φυαλη ειναι καινουργια?
Την ανοιξε και αφαιρεσε το σωληνακι που ρουφαει απο τον πατο? Η ειναι απλα ενας πυροσβεστηρας co2? Παντως αν ειναι γεματη μεχρι επανω, λογικο ειναι να πεταξει λιγο ξηρο παγο... (και δικαιολογει και την υψηλη πιεση..) |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καινουρια ειναι. του διευκρινησα οτι ειναι για ενυδρειο. δεν ξερω αν υπαρχει σωληνακι και αν το βγαλε, απλος πυροσβεστηρας μου φαινεται εμενα. λογικα ειναι ολα σωστα γιατι και ο κλαζ μου ειπε οτι εχουμε ιδια φυαλη. την εχω αφησει μεσα στο δωματιο να παρει λιγο θερμικρασια. εσεις οταν τις γεμιζετε τις δικες σας στα ποσα μπαρ τις γεμιζετε. ποσα μπαρ πρεπει να λεει το πρωτο μανομετρο για να δουλεψει σωστα;
|
||||
|
||||
![]()
Απο 50 εως 60 ατμοσφαιρες.
Κοινοι πυροσβεστηρες ειναι ολοι, απλά αλλαζει το κλειστρο (μιας και δεν παμε να σβυσουμε φωτιες) και βγαινει και το πλαστικο σωληνάκι ωστε να μην ρουφαει υγρο co2 απο τον πατο. Απλο ειναι. Την ειχε ετοιμη ή την ετοιμασε εκεινη τη στιγμή? |
|
||||
|
||||
![]()
τουπα να την ετοιμασει απτην παρασκευη και σημερα την πηρα. εβγαλε το κλειστρο και εβαλε στροφιγγα ειμαι οκ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη στροφιγγα ειναι δυσκολο να προσαρμοσεις σωληνακι ετσι κιαλλιως Μαλλον την εχει παραγεμισει.. Μπορεις να κανεις μια δοκιμη. Την γυριζεις αναποδα και αφηνεις να τρεξει λιγο.. Αν εχει σωληνακι στον πατο, θα "ξενερισει" και θα βγαλει αεριο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ! Μου φαινεται την εφτιαξα... την αδειασα μεχρι να δειχνει 50 bar και την ρυθμισα να ριχνει 1 φυσαλιδα/δευτερολεπτο.
Το ενα μανομετρο δειχνει 50 και το αλλο το εβαλα στο 0,6. ελπιζω να ειναι οκ. ![]() Μου αρεσει που ο αλλος ο Δολοφονος μου την γεμισε μεχρι 200 bar να με αυτοκτονησει!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |
Sos Diy Co2 | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-12-05 10:30 |
sos co2!! | nhreas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-01-04 01:39 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |