|
|
||||
|
||||
![]()
οκ να σε καλα andreasp με κατατοπισες πληρως
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειμαι κατα των ποδιων. Προσφατα στησαμε το ιδιο ενυδρειο για εναν φιλο και πιστεψε με αυτη η βαση δεν ειναι καθολου σταθερη ακομα και χωρις ποδια. Το προβλημα θα λυνοταν με μια επιπροσθετη πλατη αλλα θελει να πιανουν τα χερια σου λιγο...
|
|
||||
|
||||
![]()
το στο πλανο ειδη για πλατη και πορτουλες μπροστα τα χερια μια χαρα πιανουν η τσεπη δεν πιανει ακομα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το πρόβλημα της βάσης δεν ειναι η πλάτη. Το πρόβλημα ειναι αυτο το "30πόντοι". Το βάθος της βάσης ειναι οσο και του ενυδρειου. Το αποτελεσμα ειναι να σηκώνει πολύ ψηλα το κέντρο βάρους. Με γεμάτο ενυδρείο, πραγματικά κάνει τραμπάλα αν βάλεις τα πόδια. |
|
||||
|
||||
![]()
μην βάλεις τα ποδαράκια εντελώς άκρη θα σου κάνει κοιλιά η βάση με τον καιρό. μέτρα τουλάχιστον 10 πόντους από κάθε πλευρά και κεντράρισέ τα εκεί. θα μειωθούν κατά πολύ οι ροπές. υπ'όψιν οτί πρέπει να βρεις ένα ίσιο σημείο δαπέδου για να το τοποθετήσεις αλλιώς οι τραμπάλες θα είναι γεγονός. δεν είναι και η καλύτερη βάση που υπάρχει
|
|
||||
|
||||
![]()
δε θα τα βαλω τελικα να μαι οκ και αμα βρω τιποτα καλυτερο σε σιδηροπωλειο βλεπουμε
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα έλεγα να τα βάλεις, δεν κερδίζεις κάτι, μόνο προβλήματα μπορεί να έχεις. Εγώ τα έχω βάλει 10 πόντους από τις μικρές άκρες και σχεδόν κολλητά στις μεγάλες άκρες και σε ίσιο δάπεδο δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Αν το δάπεδό σου είναι στραβό είναι ακριβώς το ίδιο είτε τα βάλεις είτε όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 08-01-07 στις 22:07 Αιτία: παραλήψεις |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δυο ενδρεια του Carrefure.
Αν τα ξαναεστηνα σημερα, δεν θα τα εβαζα. Τα ποδαρακια σε συναρτηση με το μικρό βάθος του επίπλου, το υψηλο κεντρο βαρους και το μεγαλο βάρος, το κάνουν πολυ ασταθες. Αν δεν το ειχα βιδωσει στον τοιχο με δυο γωνιες, ειναι δεδομενο οτι θα ειχε ερθει τουμπα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | GP250381 | Αναγνωρίσεις φυτών | 19 | 24-11-06 19:50 |
Ερωτηση | panos73 | Malawi | 18 | 27-06-06 23:07 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |