|
|
|||
|
|||
![]()
55 ειναι το ύψως!
θα το τρυρπίσει ο ίδιος (αν το σπάσει δικη του ευθηνη) το ενυδρειο για να κανουμε το σαμπ μαλλον θα εχει ειδικα εργαλεια για αυτη την δουλεια και λέει ότι δεν υπάρχει ρισκο οχι δεν ειμαι μοναχοπαίδι εχω ακομα 2 αδερφια!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 05-01-07 στις 00:43 |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλύτερο πλάτος ,θα το μετανιώσεις άμα δεν το κανείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ τότε τι λετε για το jwel vision 260L 121(μ) χ 46 (π) χ 64 (υ)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Επαναλαμβάνω... δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις?
Δεν φτιάχνει κανένας εκεί?
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω. αν και Προτημάω τα έτοιμα
κανένα απο αυτα τα ενυδρεια δεν κανει γιατι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως το RIO 300 ή ακόμη καλύτερα το Rio 400
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να προχωρησει με ενα RIO 240 αν δεν υπαρχει δυνατοτητα κατασκευης απο επαγγελματια ...αλλωστε 60-70 ποντοι πλατος δεν ειναι και εφικτο σε ενυδρειο 200-240 λιτρων εκτος και αν γινει κυβοειδες πχ 80 χ 60 χ 50 ή καπως ετσι ...
Καλο το πλατος αν εχεις λιτρα πχ 500-600 και πανω ... αν ολα τα αλλα γινουν σωστα ,ακομα και ενα RIO 240 μπορει να γινει ενα ομορφο reefακι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Προταση για αλλαγη θεματος | Mitsos | Greek Aquarist's Boards | 1 | 07-08-06 09:14 |
Sites για reef | george hmmy | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 10:09 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |