|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζοντας έναν κυκλοφοριτή στα 600 λ/ω μια χαρά θα γίνεται η δουλειά σου εφόσον έχεις 100 λίτρα ήτοι έξι φορές το νερό σου ανα ώρα.
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα εναν κυκλοφορητη ειναι ο παρακατω.απο οτι διαβαζω η eheim ειναι απο τισ πιο αξιοπιστες εταιριες.θα ψαξω κανενα μαγαζι στην θεσσαλονικη
εχετε να προτεινεται τιποτα αλλο καμια αλλη εταιρια? http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_27585_ehen |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλος και εαν χρειασθεις καποια στιγμη ανταλλακτικο βρισκεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλή λύση είναι και ο juwel 600 l/h
|
||||
|
||||
![]()
παρατήρησα οτι όταν τα ψαριά μου πηγαίνουν διπλα απο τισ πετρεσ και κανουν μια αποτομη κινηση πεταγεται απο την πετρα αυτη η καφε αλγη που εχω και ετσι δημιουργούνται αυτα τα σωματιδια .ισωσ λεω να παιζει σημαντικο παραγοντα στο θολωμένο μου νερο.
πως θα ξεπεράσω αυτην την καφέ άλγη που δημιουργεί τόσα σκουπιδια, θα φυγει καποτε?πως να την καταπολεμήσω? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανεις καμια μετρηση να δουμε που βρισκονται τα νιτρικα σου?επειδη ειδα την παρουσιαση του ενυδρειου νομιζω αν ειχες καποια φυτα θα σε βοηθουσαν πολυ!εχουμε το ιδιο ενυδρειο ο κυκλοφορητης ειναι για τα μπαζα παρε eheim compact ειχα παλια ειναι φοβερος
|
||||
|
||||
![]()
οπως?τι φυτα δλδ?ανουμπιες?τα νιτρικα μου ειναι 0 αλλα τα αιωρουμενα σωματιδια ειναι ακομα ΕΚΕΙ .
παιδια να σας πω την αληθεια ετσι μου ερχετε να το ξεστησω και να το ξαναστησω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μονο σε εμενα?ολα τα ενυδρεια που βλεπω ειναι κρυσταλλο.το δικο μου? τιποτα σε φαρμακακι light που να κανει δουλεια δεν υπαρχει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Γιατ ειναι θολο? | stergios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 10-11-04 15:43 |
θολο νερο βοηθεια!!!! | dioninje | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-03-04 13:03 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |