|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
JONNY δεν μπορω να πω για αλλα ψαρια αλλα απο την πολυ μικρη επαφη μαζι τους ειναι 0ολα τα λεφτα.να εχεις κανενα λιτρο καφε και να τα βλεπεις πως συμπεριφέρονται.να τα δοκιμάσεις ειναι για μενα ιδιαιτερα ψαρακια οι κιλχιδες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lmaikl σου εστειλα π.μ. αλλα τελικα το βρηκα απο την σελιδα τις eheim.φαινεται μικρος.αλλα υπαρχει ενα αλλα.θα προλαβενει να γινεται η ολη διαδικασια.δλδ τα βακτυριδια θα προλαβενουν να κανουν την δουλεια τους???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Oυτε μια anubia;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο....Μου θυμιζει το δικο μου ξεκινημα.ΕΥΓΕΕΕ....
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο πολυ καλο μου αρεσει πολυ εχω και εγω 120 λιτρα με 5 λαμπιντο θυληκα και ενα βαρβατο αρσενικο τα οποια γενναν το ενα μετα το αλλο,παντος μου αρεσει οπως το εχεισ κανει εγω εχω πετρες λαβας μια ψεφτικη πετρα με τρυπες μια μεγαλη λευκη με μια λεια επειφανεια που βοηθαει για την αναπαραγωγη και ενα φυτο ριζομενο σε ξυλο υποστρομα χαλικη φυσικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
andreas K οσον αφορα τισ ανουμπιες σιγα σιγα ολα θα γινουν.ακομα ειμαστε στην αρχη.
![]() ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια και τα μη φυσικα αλλα ειπαμε προσπαθουμε για οτι καλυτερο και εχουμε πολυ δρομο ακομα γιαυτο ![]() ![]() παιδια μια ερωτηση μπορω να βαλω ενα apples snails μεσα στο ενυδρειο μου?υπαρχει κανενα προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
έβαλα 3 ανουμπιες και πιστεύω ότι έσπασε λίγο η μονοτονία τις πέτρας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Σύνθεση ενυδρείου Malawi 250 lt | Xotikouli | Malawi | 1 | 16-10-06 17:45 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |