|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δει να σχηματιστουν καποιες καθετες καφε μπαρες στο σωμα του?
Τα λεπια του εχουν ανασηκωθει ?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο
Το μονο που εχει ειναι το πρηξιμο |
|
||||
|
||||
![]()
¶φησέ τον τουλάχιστον μια μέρα ατάιστο και βλέπεις! Αν είναι απλά από το φαγητό αύριο θα έχει ξεπρηστεί!
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω
θα τον αφησω αταϊστο σημερα και αυριο θα σας πω Για τη λαμπα μπορει καποιος να μου απαντησει?? Πρέπει να βαλω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός παίζει το ρόλο "μέρας" και "νύχτας"! επομένως θα έλεγα οτι πρέπει να βάλεις κάποιο φωτιστικό ειδικά αν το σημείο που έχεις τοποθετήσει το ενυδρείο του μονομάχου σου είναι σχετικά σκοτεινό.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το εχω σε σκοτεινο μερος.
Ακολουθει τη ζωη του σπιτιου τη μερα με φως και το βραδυ σκοταδι (γυρω στις 8 ωρες) |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δει αν ενεργειται?δοκιμασε να του δωσεις αρακα μηπως ειναι αυτο.αφησε τον παντως κα για 2-3 μερες αταιστο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2.Φταίει η αναλογία? | CASPER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 24-11-05 23:50 |
Τι φταίει ; | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-09-05 22:51 |
Σκαλάρια με κόκκινα μάτια. Τι να φταίει; | xatzargyros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 21-12-04 21:21 |