|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λές οτι έχασες ένα Corydoras στη μεταφορά,γιατί πέθανε;Τι σημάδια είχε;Τα υγειή αλλά συνήθως και τα μη υγειή ψάρια δεν πεθαίνουν στη μεταφορά και ιδιαίτερα σε μια μεταφορά που δεν διήρκεισαι μάλλον πάνω από μια-δυο ώρες μια και μένεις στην Αθήνα...
Αυτό που λες οτι επιτείθεται στην ταμπλέτα είναι γεγονώς...πολλά ψάρια επιτείθονται με μανία στο φαγητό τους και ιδιαίτερα στο αγαπημένο τους φαγητό... Τον Synodontis πότε τον τάιζες τότε που πέθαναν τα Corydoras;Με φως ή χωρίς;Παρακολουθούσες το ενυδρείο κατα το τάισμα ή όχι;Ρωτάω γιατί τα ψάρια είναι πιο επιθετικά κατα την ώρα του φαγητού και μπορεί να τα δάγκωσε εκείνη την ώρα αμα τον τάισες βράδυ και δεν έβλεπες... Αφού έχεις βίντεό του, γιατί δεν βάζεις μια πλευρική και πιο φωτεινή snapshot;Δε με πειράζει η ποιότητα απλά θέλω να δώ τα σχέδια στο σώμα του ψαριού... Σχετικά με τα μουστάκια που μοιάζουν με κλαδάκια,πολλοί Synodontis έχουν τέτοια μουστάκια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα Φώτα στο ενυδρείο ανάβουν 17:00 και τότε τα είδα νέκρα άρα θα μπορούσαν να ήταν νέκρα από το βράδυ . Δεν ξέρω ακόμα εάν το επηρέασε ότι για 5 ημέρες έμεινε χωρίς φαΐ μιας και η γυναίκα μου όταν έλειψα για 5 ημέρες ταξίδι ξέχασε να του ρίχνει ταμπλέτα μάλιστα μετά από αυτό το πενθήμερο άρχισε να βγαίνει έξω την ώρα που ταΐζω με φως . Δες και ενα μερος του video εαν μπορει να βοηθησει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heiko27 : 03-01-07 στις 12:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Aπό την ¶βυσσο τα αγόρασες ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έμεινε 5 μέρες χωρίς φαί είναι λογικό να έγινε επιθετικός τις μέρες που δεν έφαγε αλλά και ακόμη περισσότερο όταν ταίστηκε μετά από τόσες μέρες οπότε και τότε μπορεί πάνω στη μανία του να υπερασπιστεί το φαί να τα δάγκωσε.
Το οτι είχε προβλήματα ευστάθειας και μετά πέθανε δείχνει οτι ήταν άρρωστο και σε προχωρημένο στάδιο(για να πεθάνει...) και άρα μπορεί και τα άλλα Corydoras που πέθαναν να ήταν άρρωστα και να είχαν πεθάνει πριν ο Synodontis τα δαγκώσει... Δυστυχώς όμως δεν νομίζω πως μπορούμε να καταλήξουμε κάπου...Εγώ σου προτείνω, αφού λες τα υπόλοιπα Corydoras είναι μια χαρά,να περιμένεις και να δείς...και φυσικά να μην ξαναφήσεις τον Synodontis νηστικό... ![]() Αν σου ξαναχτυπήσει Corydoras θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δύο,ή το Synodontis ή τα Corydoras...
|
||||
|
||||
![]()
Τα Corydoras αγοράσθηκαν από την ¶βυσσο .
Στο πάνω post πρόσθεσα και ένα μικρό video δείτε το . Δεν άρχισαν τα προβλήματα αμέσως μετά από αυτήν την κακή στιγμή νηστείας αλλά μετά από καμία εβδομάδα . Τι λετε να αρχίσω να ταΐζω ημέρα έτσι ώστε να μπορώ να δω τι κάνει ; Έτσι όπως τα λες Κώστα όντως δεν μπορούμε να καταλήξουμε πουθενά και απλά βλέποντας και κάνοντας . Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και θα ξαναμπώ ποιο αργά μιας και πρέπει να την κάνω Thanks !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,καλύτερα άρχισε να ταίζεις μέρα,αλλά σχετικά κοντά στην ώρα που σβήνουν τα φώτα για να μην πεινάει το βράδυ...
Αν δεν τα ενόχλησε τότε που πεινούσε,δε βλέπω το λόγω να αρχίσει να τα ενοχλεί μια βδομάδα μετα... Τελος πάντων,όπως σου είπα,βλέποντας και κάνοντας... Υ.Γ.:Το βίντεο έχει κάτι γράμματα στη μέση και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνω τον Synodontis...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας πλεκοστομος μου ειχε ξεπερασει τα 15 εκατοστα,κατοικος κοινωνικου ενυδρειου 60Lt.Τον ειχα δει μερικες φορες την ωρα του φαγητου να χτυπαει με δυναμη γατοψαρα που πλησιαζαν στο φαγητο που μασουλουσε αυτος.Το ιδιο εκανε και στα χρυσοσαλιγγαρα.
Ενα πρωι βρηκα το μεγαλυτερο και ομορφοτερο μου γκαπυ πληγωμενο ασχημα.Το ιδιο απογευμα τον ανταλλαξα μ'ενα μικροτερου μεγεθους πλεκο στο μαγαζι που ειχα κανει την αγορα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |
Προβλημα με Τ4. | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-10-05 14:55 |