|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω όμορφα, τροπικά ,να ζουν πολλά χρόνια και απο φροντίδα να μην είναι ευαίσθητα!! Θα δω τις προτάσεις σας και όποια μου αρέσει ποιο πολύ θα τη βάλω σε εφαρμογή με όποια σειρα πρέπει να τα βάλω, πόσα απο το κάθε είδος male female κτλ.. όσο για το PH KAI KH GH σε αυτά τα επίπεδα που έχω.. !!
|
||||
|
||||
![]()
το ph θα το ανακινείς 2 δευτερόλεπτα και θα το ανοίγεις και θα το συγκρίνεις αμέσως για να πάρεις σωστή μέτρηση, στο λέω γιατί πιστεύω οτί με αυτές τις σκληρότητες λίγο δύσκολο να έχεις ph 8...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι αυτό το τεστ είναι σταγόνες ρίχνω 7 σταγόνες σε 5 ml νερό και όποιο ειναι το χρώμα του λέει το ανάλογο ph!! ευχαριστώ για την συμβουλή!
|
||||
|
||||
![]()
για τεστ με σταγόνες μίλησα κι εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
exei diafora test ph me stagones...to diko mou rixneis 3......alla sto tonizo kane kai no2 test.....σορυ για τα ελληνοαγγλικα ξεχαστηκα
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου έχω κάνει no2 είναι 0.
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον λοιπόν όπως μας λες οι μετρήσεις σου είναι εντάξει για αρχή καλό είναι να προσθέσεις ένα ancistrus όπως σου είπε ποιο πάνω και ο Netblues και επίσης μια 6άδα από κάποιο cory όπως π.χ. τα paelatus
Edit: Αν και τα τεστ σε στικ δεν είναι και τόσο εμπιστεύσιμα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |
Τι ψαρια να διαλέξω!!! | Epsime | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-06 18:04 |