|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Xωρις να εχω δει ακομα το ενυδρειο σου , θα σου συνιστουσα να κανεις πιο
συχνες αλλαγες νερου και απο λιγοτερο νερο( πχ καθε 7 απο 30%) για να εχεις πιο σταθερες συνθηκες μιας και οι δισκοι ειναι απαιτητικα ψαρια ως προς την ποιοτητα νερου. Καλη χρονια!!!! ![]()
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 01-01-07 στις 16:22 |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιοι δισκοι
πανεμορφα φυτα μεγαλα και υγιες επισης ωραια ξυλα αλλα μου φενεται οτι θες περρησοτερα φυτα τα echinodorus που ειναι δεξια να πανε να πιασουν τη δεξια γωινια λιγη ρισσια πανω σε καποιους κορμους θα ηταν περιφημη και καποια ψηλα φυτα για να καλυψουν τη πλατη που τωρα εμενα μου φενεται αρκετα ασχημη...... καποιες ωραιες cryptocorynes στο κεντρο προς δεξια με το ωραιος τους μπορντο χρωμα και καποιο ψηλο κοκκινο stem πισω γιατι οχι και αροματικα.... μου αρεσει πολυ αλλα αν βαλεις και φυτα θα γινει αχτυπητο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυτα βαζω μονο νοτιας Αμερικης. Δεξια που φαινεται αδειο δεν ειναι,εχω φυτεψει μια ozelot,αλλα θα ψηλωσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία ψάρια!!!
Αλλά όταν φτάσουν σε τελικό μέγεθος θα είσαι πολύ οριακά.... Καλή συνέχεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αναπαραγωγη. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquaticplantcentral.com/f...tfinder/go.php
να αλλα δυο φυτα που μπορεις να βαλης οντως εχεις δηκαιο οτι οι βιοτοποι του αμζονιου δεν εχι πολλα φυτα μη σου πω και καθολου απο οτι παρατηρησα σε ενα ντοκυματερ για τον αμζονιο... το μονο που ειχε ο βυθος ηταν ξυλα παρα πολλα ξυλα................... |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις καταφέρει να κρατήσεις και να μεγαλώσεις κάποια μικρά?
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε μερικες ακομα απο το ζευγος.
Παράθεση:
Το link δεν ανοιγει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 02-01-07 στις 08:55 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |