|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα αποτι καταλαβαινω στα 60-80λιτρα μπορω να βαλω 5-6ψαρακια ετσι?καμια αλλη προταση ψαριου?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω αν ειναι καλα η ειναι πολλα τα ψαρακια.μπορουνε να σε βοηθήσουν οι εμπειρότεροι.εγω παντως για 100 λιτ θα βαλω 4 labidos αντε βαρια βαρια 5.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου είχα και εγω 60 Litro Μετά πήγα στα 200.Οπότε απο προσωπική μου πείρα πιστευω το καλύτερο είναι να Βάλεις μόνο ενα είδος.Να μην φτάνει πάνω απο 10 cm τελικό μεγεθος με 1male και 2 female.
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον κατασταλλαξα στα 90λιτρα τα οποια σε λλιγο καιρο θα γινουν 154 περιπου 6 μηνες λεω να βαλω μεσα κανα 3αρι labido θελω προτασεις για αλλα ψαρια για πιθανους pleco η sae κτλ τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Mόνο τα labido ...
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις συμφωνησα την αγορα ενος 96λ μονο labidos λετε χωρανε ε?δεν μπορω να συνδιασω μια 3αδα λαβιδος με κατι αλλο?για αυταPseudotropheus demasoni τι λετε?σκευτομαι να βαλω κατω μιγμα κιτρινης και μαυρης αμμου πρακτικα δεν το χω δει ομως εχει ιδεα κανεις πως θα ναι?
|
|||
|
|||
![]()
Demasoni με τιποτα!!Για την αμμο...αν δεν ειναι θεμα οπαδικης προτιμησης.προτιμησε κατι πιο ''κλασσικο'' (γαιωδες π.χ.)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη τροφης | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-06 21:13 |
επιλογη ψυγειου | Πανικος Σωτηριου | Έλεγχος θερμοκρασίας | 8 | 18-04-06 19:52 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |