|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενώ σε δεύτερο ενα γατόψαρο gost. Για το φίλτρο υπήρχε ο σχεδιασμός που έλεγε να μπεί μέσα στο ντουλάπι αλλά λυπήθηκα να το τρυπήσω και έτσι έμεινα απ έξω.Καλύτερα βέβαια λόγω του ότι πάει για πούλημα πακέτο με το ενυδρείο και έτσι το τρυπάει οπου τον εξυπηρετεί καλύτερα ο επώμενος.¶ντε και που θα μου πάει θα το φτιάξω το 2,5 μέτρων που έχω σχεδιάσει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μια μικρή αλλαγή στην διαρυθμιση του εσωτερικού του και την εισαγωγή 4 δίσκων σας στέλνω μια φωτό.Δυστυχώς με μια ψηφιακή μηχανή δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά απο μια φωτό.Πρέπει να το πάρω απόφαση να τραβήξω μερικές με την F4.ΕΙΔΩΜΕΝ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μερικές μικρές αλλαγές ελπίζω προς το καλύτερο σας παραθέτω μερικές φωτό.
Ο Δίσκος από καφέ μετά την είσοδο του Μαγκρόβ - μόνο 19 ευρώ - μέσα στο ενυδρείο έγινε χρυσός!
|
||||
|
||||
![]()
και μια γενική φρέσκια
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο απ'ότι πριν!
![]() Δεν είμαι σίγουρος όμως αν οι πέτρες είναι "ουδέτρες"... τις δοκίμασες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διευκρίνιση: δλδ ΔΕΝ αφρίζουν με ακουαφόρτε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση 240 JUWEL. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 15-06-06 18:43 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
Παρουσιαση του 20λιτρου | Ιορδάνης | Bettas | 18 | 05-03-06 23:36 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |