|
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να σου βγει κάποιο τουλάχιστον αρσενικό γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις ζευγάρι και να μην σου βγαίνει...
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο περιμενω ρε κωστα και αμα γινει θα κανω πρωτα ενα παρτυ και μετα οπως σου εχω ξαναπει θα φτιαξω ενα ενυδρειο μονο για αυτα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα τα φυτα που εβαλα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα και στα ancistrus,,,,,απιστευτη διαφορα στη συμπεριφορα τους (σαν να μου φαινονται πιο δραστηρια κοινωνικα κοβουν βολτες αναμεσα στα λουλουδια )
|
|
||||
|
||||
![]()
Αισθάνονται πιο ασφαλή και γιαυτό κυκλοφορούν περισσότερο.Το ίδιο γίνεται και αν γεμίσεις μια δεξαμενή με ξύλα.Εκεί που λες οτι δεν θα τα ξαναδώ μέσα σε τόσα ξύλα,αυτά είναι όλην την ώρα έξω γιατί αισθάνονται ασφαλή.
|
||||
|
||||
![]()
το αρσενικο τελικα μεγαλωσε και σκεφτομαι να το βαλω με τα 2 θηλυκα που εχω ..........να περιμενω λιγο ακομα να μεγαλωσει....... λιγο ακομα να αναπτυξει και αλλο τα κερατακια του.......εχει το μεγεθος του δεικτη του χεριου καπου στα 5 εκατοστα......
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το ένα σου βγήκε αρσενικό εε;Συγχαρητήρια,χαίρομαι για σένα!!!
![]() Αν είναι αρσενικό και είσαι σίγουρος και για τα άλλα οτι είναι θηλυκά,βάλτον από τώρα...Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ![]() Υ.Γ.:Περιμένω πάρτι!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι τελικα 2 θηλυκα 1 αρσενικο και ενα αγνοειται εδω και πολυ καιρο μαλλον μας ειχε αφησει χρονους...............λοιπον θα τα βαλω και τα τρια στο δισκοενυδρειο οπου εχω και μια καρυδα με φυτα πανω της δεμενα και ειναι ωραια φωλια....μια ερωτηση....το ενα απο τα θηλυκα εχει περιεργο ραγχαιο πτερυγιο...ακριβως στο μεσο του κανει ενα π.....σαν να λειπει ενα κομματι..... μηπως ειναι καποια υποκατηγορια ??
------------------------- to party θα γινει και μακαρι με πουρα ...χεχε ...αν γινω πατερας....χεχε ------------------------- τελικα σημερα τον εβαλα στο ενυδρειο μαζι με τις δυο θηλυκες και εδειξε ενδιαφερον για την μια..... την πιο μεγαλοσωμη....αυτη με το σημαδι στο ραγχαιο.....θα ελεγα οτι ειναι πολυ βιαια μεταξυ τους........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 31-05-07 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |