|
|
|||
|
|||
![]()
Για κερατόφυλλο ενδιαφέρομαι ναι !!! Τώρα αν σου περισσεύουν και γκαπάκια ίσως πάρω μερικά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θελήσεις και είσαι εύκαιρος να έρθεις Τρίκαλα πάρε τηλ. (σου έστησα pm) να κανονίσουμε αν μπορώ και εγώ να σου δώσω ότι θέλεις, κερατόφυλλο ή γκαπάκια ή και τα δυο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και πάλι , αν θέλεις πες μου με πμ ή εδώ μια ώρα να σε πάρω ένα τηλέφωνο , μην ενοχλώ κι όλας
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έπειτα από ένα γκαντέμιασμα το Σάββατο δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα Τρίκαλα και να γνωριστώ με τον Χρήστο , αλλά γνώρισα σήμερα τον Αποστόλη , ήπιαμε ένα καφεδάκι , τα είπαμε και με "κέρασε" κερατόφυλλο και 3 γκαπάκια .
Ευχαριστώ πολύ και τον Χρήστο και τον Αποστόλη για την προσφορά τους και την προθυμία για βοήθεια , στον αδαή "συνχομπίστα" ![]() Ps ( ο αρσενικός κοντεύει να @@ και τα otto ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Χρονιά
Παρακαλώ δεν ήταν τίποτα έτσι και εγώ πείρα το κερατόφυλλο στην συγκέντρωση του Δεκεμβρίου της Θεσσαλονίκης με όλη την καλοσύνη του παιδιού που μου το έδωσε και ας προοριζόταν για άλλο άτομο και τους ευχαριστώ αν και δεν θυμάμαι ποιοι ήτανε ![]() Αν το αρσενικό ήταν δικό μου πολύ πιθανό να έχουμε υβρίδια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμ έτσι πες ... όχι απλά δεν είχε στρες με το νέο του περιβάλλον αλλά μόλις βγήκε απ τη σακούλα άρχισε το ... κυνήγι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |