|
|
||||
|
||||
![]()
caverman να σου ζησουν.οπως θα καταλαβατε γεννησαν και τα δικα μου a.macmasteri και για να μην ανοιγω νεο topic υποβαλλω τις αποριες μου εδω.
τα ψαρια τα πηρα το σαββατο που περασε απο τα γραφεια του συλογου και καναν αβγα την πεμπτη ![]() το οτι τα προσεχει μονο η θυληκια ειναι φυσιολογικο; ο αρσενικος το μονο που κανει ειναι να κυνηγαει συνεχως την αλλη θυληκια για να προστατεψει τα αβγα(μαλλον) ![]() μηπως την θελει κανεις ; γιατι νομιζω οτι δεν θα την βγαλει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις αρκετες κρυψωνες μεσα στο ενυδρειο..????αν ναι,θα μπορει να κρυβεται για οσο διαστημα χρειαστει....
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι κρυψωνες δεν εχω πολλες αλλα τι να κανω θα βαλω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανησυχείς. Είναι απολύτως φυσιολογικό η θηλυκιά μόνο να προσέχει τα αυγά (και αργότερα τα μωρά). Τα αρσενικά συνήθως δεν αναμιγνύονται στις "οικογενειακές υποχρεώσεις".
Ο αρσενικός κυνηγάει την άλλη θηλυκιά επειδή θέλει να ζευγαρώσει μαζί της ενώ εκείνη δεν είναι έτοιμη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Το έχουμε κουβεντιάσει και από κοντά μερικοί ![]() Μήπως αυτά τα apistogramma δεν είναι θέλουν χαρέμι ; Μόνο με τη μια από τις δύο κάνει κόλπα και για την άλλη αδιαφορεί. Αν και του κουνάει την ουρά της....αυτός τίποτα. Όταν υπάρχει γέννα γίνεται αυτό που λέει ο fishme ![]() Γιώργο στην περίπτωση μου δεν είναι 'κυνήγι' για ζευγάρωμα !! Εσείς, (caverman) έχετε ζευγάρι ή παραπάνω θηλυκά ;
|
||||
|
||||
![]()
Fishme1 να σου ζήσουν!!!
![]() ![]() ![]() Juanέχουμε μόνο ένα ζευγάρι, οπότε εκτός από το ξύλο που πέφτει γενικός στο ενυδρείο………… ![]() ![]() Καλή Χρονιά σε όλους Εύα
|
||||
|
||||
![]()
γεια σε ολους τελικα εχουν επιζησει 6 μικρα(1mm) που η μητερα τους τα παει βολτα στο μισο ενυδρειο το οποιο εχει κρατησει και για δικη της περιοχη οπου δεν αφηνει κανενα αλλο ψαρι.σημερα ξαναεκανε αυγα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fishme1 : 11-01-07 στις 20:32 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά είναι πλέον μόνα τους. Καλύτερα να τα βάλεις σε άλλο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο απο οτι εχω δει ως τωρα η μητερα συνεχιζει να τα υπερασπιζεται.τα αλλα αυγα τελικα τα παρατησε. εχθες εκανε αυγα και η αλλη θυληκια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και άργησα λιγάκι.....
![]() Μετακίνησε προσεκτικά την είσοδο του φίλτρου και ντύσε την με κάποιο υλικό όπως υαλοβάμβακα, σφουγγάρι ή κάλσόν (ή κάτι παρόμοιο) για να μειώσεις τις πιθανότητες να σου τραβήξει τον γόνο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |
Apistogramma ramirezi | Tolis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 28-12-02 04:52 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |