|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε,υπερβολες..!!!! το πολυ -πολυ να φτιαξω νεες μπλουζες,και να προσθεσω ενα s στο τελος απο το μπανερακι της υπογραφης μου.....
σιγα το πραμα...... ![]() ![]() ![]() ![]() exexxexexexexexexexxexexexexexxexexexexxexexexexxe exxeexex pritani μπραβο σου ξανα και ξανα μανα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 30-12-06 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]()
To Βραδυ θα σας δωσουμε στη δημοσιοτητα τις φωτο που τραβηξα εχθες το βραδυ...αλλα μην τις δειτε...γιατι ειμαστε προληπτικοι!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αντε βραδιασε βαλε καμια φωτο ....εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με προληψεις κτλ μεταφυσικα φαινομενα......ειμαστε υπερανω απο τετοια ρεεεε
|
|
||||
|
||||
![]()
Με περηφανια παρουσιαζουμε το ευτυχες ζευγος του αγαπημενου φιλου μας Pritani, η χαρα του δεν περιγραφεται. Απολαυστε τα καμαρια του!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
κι αλλο.....κι αλλο......κι αλλο........!!!!!
θα κανω υπομονη περιμενωντας να δω καποια στιγμη και το βιντεο με το συνολο των μωρων στην ημερησια τσαρκα μαζι με τους γονεις..... ![]() ![]() ![]() .....πριν παραγγειλω τις νεες μου μπλουζες..........!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολε ολε οοοολε μπραβο μπραβο σας παιδια........
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από μένα αν και όλοι εσείς με τους δίσκους είστε
![]() ΠΑΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|