|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι φαινεται θα εχει λιγο στριμωγμα σημερα...
Αναμενονται και μακρινες αφιξεις λενε οι φημες. Για οσους θελησουν να πιουν πολυ να ξερουν οτι πηραμε προσφορα και για καλυτερη τιμη στα επομενα ποτα με 5¤ αντι 6,50¤ που ειναι κανονικα.Ετσι για να ειναι στρογγυλο και να μη χανουμε το λογαριασμο! ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
Το παρτυ ηταν φανταστικο...οσοι δεν ηρθαν εχασαν. 30 ατομα μαζευτηκαμε στο δωματιο του habanera και περασαμε φανταστικα! Με πολυ φαι και πολυ ποτο, μεχρι τις 1:30 το κεφι ηταν ανεβασμενο. και οι χορευτικες φιγουρες του "Σακη" και του "Τσαλικη" εκλεβαν την παρασταση! Ευχες για μια υπεροχη Χρονια σε ολους τους φιλους! Στην τελευταια φωτο ο επιτιμος καλεσμενος μας, anasios! AAaaaa και στην προτελευταια το γνωστο μελος του ΠΣΦGE!!Με κοκταιηλ αναλογου στυλ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι....περασαμε αξεχαστα
![]() ![]() Καλη Χρονια σε ολους!! |
|
||||
|
||||
![]()
κι αλλες φωτο...αυτες ειναι απο τη μηχανη της Gwgw!
|
||||
|
||||
![]()
........εγω και η γυναικα μου ειμασταν παρων στην εκδηλωση. ντυμενοι..''διαφανοι''......αν και παροντες δεν φαινομαστε πουθενα....
![]() και το φοβομουν(μαλιστα της το ειχα πει... ![]() ![]() ![]() *** ισως αν την φορουσα σε καμμια αναληψουλα σε καποιο υποκαταστημα τραπεζης.....???? ![]() ![]() ![]() **** να ευχηθω τα καλυτερα στον φιλο ανασιο....!!!! ελπιζω να περασες καλα μαζι με την παρεα σου..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το παρτυ ηταν μουρλια....... ΜΑλιστα εφερα και τη φιλη μου για να γνωρισει και τους υπολοιπους μουρλους (γιατι αυτη ειναι η αποψη των περισσοτερων φιλων μου για μας τους ενυδρειαδες) και εμεινε εκπληκτη με το ποσο φυσιολογικοι δειχνουμε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, σήμερα επέστρεψα στην βροχερή Πάτρα και...
Παράθεση:
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη ζεστή φιλοξενία και ιδιαιτέρως τον ΚΛΑΖ για την βοήθεια του στο να βρω το μαγαζί. Μια όμορφη παρέα που θα έκανε τον καθένα να νιώθει άνετα, αν και ...στον αέρα πλανιώνταν κάτι ...ανάμεσα στον Klaz και στον Ρritanis... Και του χρόνου παιδιά..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαρχαριες στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Mη Reefsafe | 5 | 26-03-07 20:20 |
Φυτα Στην Θεσσαλονικη | SLK200 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 13-01-06 10:35 |
PET SHOPS στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | kflynt2005 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-05 06:47 |