|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο σου...... σου αξιζει πραγματικα μετα απο τοσο κοπο και προσπαθεια....καλες γιορτες με το καλυτερο δωρο χριστουγεννιατικα.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα συγχαρητήρια…… αλλά δεν θα σου το πω…..
Θα σου έλεγα καλή συνέχεια…… αλλά δεν θα σου πω…. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι ΟΝΤΩΣ οι δίσκοι είναι οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ (Μόνο στο γλυκό νερό όμως)!!!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φιλε να χαιρεσαι τα μικρα και να τα δεις να μεγαλωνουν
μπορεις να μας πεις με τι μετρησεις νερου σου γεννησαν και τι εχεις μεσα στο ενυδρειο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
η γεννηστρα του νικου ,ειναι γυμνη στον πατο,και υπαρχει μονο ενας κωνος,το ζευγαρι δισκων,και αρκετο πεντακαθαρο και ζεστο νερακι...!!!
...για να μη μιλησω για μπολικη τυχη....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κλαζ εχει κανει λαθος, βεβαια, λογω βιαστικης απαντησης!!!
Το ζευγαρι βρισκεται στο μεγαλο ενυδρειο και οχι στη γεννηστρα. Καρτα στον κ. Κλαζ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
χεχχεεχεχεχχε ζηλιες ζηλιες διακρινω και δισκοκοντρα χεχεχεχεχε......
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ημουν προληπτικος θα σας ελεγα οτι τα μικρα πανε απο το καλο στο καλυτερο και μετραω 31 χαρουμενα μικρα με μαυρες κοιλιτσες......αλλα δεν σας λεω τιποτα.........
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα το πραμα...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
MΠΡΑΒΟ!!! Μετά από τόσες προσπάθειες η καλύτερη ανταμοιβή! Να ετοιμάζουμε και καμιά φωτό σιγά σιγά...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|