|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ george και χρόνια πολλά!!!!!
Κάτσε να τα δώ πρώτα ακόμα αυγά είναι και απ΄'οτι διαβασα έχω μπροστάμου 1,5 βδομάδα για να αρχίσει η "κάθοδος των μυρίων". Πάντως από υγρασία είμαι εντάξει. Πιστεύω να μη μουλιάσουν από την πολύ υγρασία. Είδωμεν |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και το δικο μου Apple snail γεννησε. Εχει κανει ενα τσαμπι εξω απο το νερο. Πρεπει να κανω κατι ? Η απορια μου ειναι η εξης : εξω απο το νερο η θερμοκρασια ειναι 32+ βαθμους εξαιτιας του φωτισμου. Δεν θα γινουν ψητα τα αυγα ? Για την ωρα εχω βαλει ενα χαρτι απο πανω ωστε να μην δεχονται ολη την απ'ευθειας ακτινοβολια απο τις λαμπες αλλα ειναι αυτο αρκετο? Να τα παω καπου αλλου ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε γεννανε εξω απο το νερο αυτα δε το ηξερα εγω εχω ενα τεραστιο.....γιγαντας
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μέτρησα κοληένα στο τζάμι 23 μικρά!!! Δεν ξέρω πάσα μπορεί να είναι αλλά σίγουρα είναι και άλλα.
¶ντε να δούμε τι θα μας αφήσει και αυτή εμπειρία!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και άλλα 3 τσαμπιά κολημένα στο καπάκι. Ανακαλύφθηκαν εχθές που το άνοιξα όλο για να αραιώσω το κερατόφυλλο.
Πρέπει να έγινε η εναπόθεση εκεί την προηγούμενη βδομάδα, λόγω του αύξησα την στάθμη του νερού για να έχουν περισότερη υγρασία τα αβγά που είδη πλέον μου γέμισαν το ενυδρείο. Πιστεύω ότι επειδή δεν υπήρχε μεγάλη επιφάνεια διαθέσιμη (μόνο 3 εκατοστά) στο τζάμι, γιαυτό και προτημήθηκε το καπάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα τα σαλιγκαρια.. Θα γεμισει ο τοπος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple Snail με σκουλίκια; | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 5 | 20-09-06 23:06 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
betta VS apple snail !!! | Strahos | Bettas | 12 | 15-05-06 00:10 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
Κέλυφος apple snail | Μάγδα | Σαλιγκάρια | 2 | 25-09-05 02:23 |