|
|
|||
|
|||
![]()
Έριξα τη θερμοκρασία ένα βαθμό και έκανα και μια μικρή αλλαγή νερού ~10% ( ότι πρόλαβα lol ) . Αύριο με την κανονική αλλαγή λέω να προσθέσω και το αλατάκι ...
@stav : η "απογοήτευση" δεν ήταν από τα ψάρια ... ήταν από τις παρουσιάσεις των ενυδρείων που είδα ... το δικό μου μοιάζει με τα πεστροφοενυδρεία συγκρινόμενο με αυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@stav : η "απογοήτευση" δεν ήταν από τα ψάρια ... ήταν από τις παρουσιάσεις των ενυδρείων που είδα ... το δικό μου μοιάζει με τα πεστροφοενυδρεία συγκρινόμενο με αυτά
![]() Μη νομιζεις οτι και τα δικα μας ηταν καλυτερα. Καλες Γιορτες. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και πάλι και χρόνια πολλά , συνεχίζω αυτό το thread για να μην γεμίζω τον τόπο με τις "έξυπνες" ερωτήσεις μου ...
![]() Καταρχήν το καλό είναι ότι είχαμε γεννητούρια ... το κακό είναι ότι ήμουν στη δουλειά όταν έγινε και ... δεν έμεινε κανένα ![]() το μικρούλι " και πάει λέγοντας ...πολύ στεναχώρια με τα ψαράκια ... Το θέμα τώρα είναι ότι μία γκαπίνα ακόμη είναι φουσκωμένη και πάει προς τη γέννα ... και επειδή η παραπάνω κατάσταση δεν έλεγε ( τα νεύρα μου τσατάλια ) πήγα και αγόρασα ένα μικρό 20άρι ενυδρειάκι με φίλτρο / φώς και θερμοστάτη για να τελειώνει η υπόθεση εκεί ![]() Ερωτήσεις ... 1 ) Στρώσιμο στο μικρό γίνεται να κάνω με "μπόλιασμα" απ το μεγάλο ; Να ρίξω πχ ~15 λτ από το μεγάλο + 5 βρύσης με αντιχλώριο κτλ , ίδια θερμοκρασία , ίδια ποσότητα αλατιού ( 0,1 %) και να ξεπλύνω το σφουγγάρι απ το στρωμένο φίλτρο μέσα στο μικρό ενυδρείο ; ή ακόμα καλύτερα να το ξεπλύνω κατευθείαν μέσα στο άστρωτο φίλτρο ; Θεωρείται στρωμένο έτσι ; 2) Αν η παραπάνω απάντηση είναι ναι πότε να μετακινήσω την εγκυο στο 20άρι ; Η δεν υπάρχει συνταγή ; Όταν παραφουσκώσει και τετραγωνίσει να την πάω (20λτ είναι αυτά ... δεν αντέχει μια χαρά 3-4 μέρες ![]() 3) Διάβασα ότι δεν θέλει καν χαλίκι ... κανένα πλαστικό φυτάκι να βάλω ; Ρώτησα για κερατόφυλλο που διάβασα ότι τους αρέσει αλλά δεν βρήκα ... ![]() Αυτά τα ... ολίγα ... ![]() Σόρρυ για το μεγάλο Post αλλά οι απορίες μου είναι περισσότερες και απ τα χαλίκια στο μεγάλο ενυδρείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό από το μεγάλο ενυδρείο δεν είναι απαραίτητο.
¶στο άδειο, μην βάλεις χαλίκι, πέτρες κλπ. μόνο το φίλτράκι και τον κυκλοφορητή. Εκτός αν βρεις κάποιο φυτάκι να ρίξει μέσα που μόνο καλό θα κάνει. Όταν το γεμίσεις νερό, θα στίψεις 1-2 φορές ένα σφουγγάρι μέσα στο ενυδρείο και τέλος. Κουτουπώνεις την μαμά και την πετάς μέσα στην "γκαρσονίερα" Προσοχή στην θερμοκρασία μόνο να είναι ίδια με του μεγάλου ενυδρείου. Όταν γεννήσει βάλτην πάλι στο κανονικό σου ενυδρείο και άσε τα μωράκια μόνα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
haha μου άρεσε το "γκαρσονιέρα" ... Σε κανένα μισάωρο που θα πάω σπίτι θα το ξεπακετάρω (αν δε βαρεθώ σήμερα) και μάλλον η τυχερή θα πάει εκεί πριν την πρωτοχρονιά ...
Ευχαριστώ για τις απαντήσειιιιιιιιις ... [/άσχετο Mode on] κανένα κατάστημα με που να στέλνει κερατόφυλλο για εκτός Αθήνας/Σαλόνικας ξέρετε ; Την βγάζουν καθαρή τα φυτά στη μεταφορά ; (δεν έβγαλα άκρη με την ενότητα για τα καταστήματα ... αν δεν κάνει να κάνετε ποστ εδώ για λόγους διαφήμισης pm me plz) [/άσχετο Mode off) |
|
|||
|
|||
![]()
Φυτα καλο θα ηταν να εχει μεσα η γκαρσονιερα για να κρυφτουν τις πρωτες ωρες τα μωρα μεχρι να βγαλεις τη μητερα.
[/admin mode ON] Βαλε στο προφιλ σου το μερος που μενεις, θα διευκολυνει πολλα πραγματα και μελλοντικα. [/admin mode OFF] |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δε βρω κερατόφυλλο θα βάλω μερικά πλαστικά , ελπίζω να κάνουν τη δουλειά τους ...
![]() [/lol mode on] OK το προφίλ...Από την επεξεργασία στοιχείων : Please contact the Administrator if your date of birth has changed. ![]() ![]() ![]() ![]() [/lol mode off]
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |