|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα mariah
Η θερμοκρασία δέν πέφτει κάτω από 22-23c στο σπίτι,τον ταίζω με φυλαράκια της τετρα(κόκκινα,δέν θυμάμαι ποιό ακριβώς γιατί το έχω χύμα) 6 φορές την εβδομάδα από δύο. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σιγουρος οτι και το βραδυ η θερμοκρασια παραμενει σταθερη?επισης,το καπακι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.οι μονομαχοι ειναι περιβοητοι για τα αλματα που κανουν,κι ειναι κριμα να χασεις απο αυτον τον λογο το ψαρακι σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια,
δέν διαφωνώ,το βράδυ ίσως να πέφτει κανά 2 βαθμους και σίγουρα και ένα ενυδρείο μεγαλύτερο δέν θα του καθόταν άσχημα( είναι περίπου σε 5 λίτρα). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θέλει την ησυχία του(τόν είχα κόντα στην αρχή και η παραμικρή κίνηση τον αναστάτωνε). Περίεργος ο pierre, αυτός και η μοναξιά του. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως το ενυδρειο ειναι πολυ μικρο και για σαλιγκαρι?εγω δεν ειχα ποτε στα μικρα των μονομαχων,οποτε δεν ξερω αν φταιει αυτο.αν παρατηρησες διαφορα αφου το εβαλες και πιο βρωμικο νερο τοτε θα σου ελεγα να το βγαλεις καλυτερα,μιας και δεν υπαρχει και φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως μας βρηκες!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |