|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάρι όχι, έχω μια sinularia , κάτι μανιταράκια και 2 γαρίδες καθαριστές!!
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα ρίχνεις αμωνία για τον κύκλο ή τροφή?
|
||||
|
||||
![]()
οι γαρίδες δεν ειναι ευαισθητες;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε mad , οπως λεει και ο Γιαννης , πρεπει να πας βουρ για βραχο ...κατα προτιμηση ζωντανο.Ειναι αλλωστε ευκαιρια τωρα που στρωνει το ενυδρειο να τελειωσεις απαξ με τον εξοπλισμο/καλλωπισμο του ενυδρειου σου και να μην ξαναβαλεις χερι μεσα.
Με τον ζωντανο βραχο και τη βιολογια σου θα ενισχυσεις και το ενυδρειο θα ομορφυνει ... θα σε βοηθησει και στο στρωσιμο. οπως και να εχει παντως (ειτε με live rock ή με ψοφιο) θελεις κρυψωνες σιγουρα.Το ενυδρειο σου εχει μονο ενα καταφυγιο (δεξια οπως κοιταμε τη φωτο) και ειναι σιγουρα ανεπαρκες για ενα ενυδρειο αυτων των λιτρων. Αυτη ειναι η γνωμη μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Ασφαλώς θα μπει και άλλος ζωντανός βράχος, δεν είπα ότι τελείωσα!
Αλλά τα δύσκολα ήταν όλες αυτές οι αλλαγές των φίλτρων και όλου του εξοπλισμού! όσο και του πίσω πάνελ, το οποίο με παίδεψε πάρα πολύ, μπροστά σε αυτά ο βράχος είναι παιχνιδάκι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Παιχνιδάκι μπορεί να είναι, αλλά βάλε τον τώρα που στρώνεις το ενυδρείο σου, ότι σου "βγάλει" να στο βγάλει τώρα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επιμένεται βλέπω για πολύ βράχο, θα ήθελα μιά καλή εξήγηση για αυτό, βλέπεται δεν στηρίζεται το βιολογικό μου στο βράχο, αλλά στά εξωτερικά βιολογικά φίλτρα με 15 λίτρα substrat pro!!
Μην ξεχνάμε είναι fish only με ζωντανό βράχο σαν συμπλήρωμα, τώρα προσπαθώ να κάνω κύκλο, ρίχνω και λίγα βακτηρίδια. Δέν βάζω άλλο βράχο πριν κάνει κύκλο, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα μου, είχα αμμωνία!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |