|
|
|||
|
|||
![]()
Την κάρτα και τα τεύχη τα δικαιούσαι ... οπότε δεν υπάρχει θέμα φταιξίματος.
![]() Σε λίγες μέρες θα γίνουν οι αποστολές (λείπουν κι άλλα πράγματα από άλλα μέλη ... γι' αυτό η καθυστέρηση) οπότε λίγη υπομονή ακόμη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν θες έλα από το σπίτι, κοντά είμαστε ... όταν φεύγεις από την δουλειά π.χ. να σου δείξω!
![]() Και εγώ πελάγωσα μέχρι να βρω άκρη. Για φίλτρο εγώ χρησιμοποιώ ένα πλαστικό για γαλλικό καφέ. Ααα... εάν φέρεις και ένα χαμηλό ταπεράκι θα σου δώσω και microworms! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη binational : 17-12-06 στις 18:35 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καθόλου κακό δεν ακούγεται. Αλλωστε.....κάθε προσφορά δεκτή ![]() ![]() Στείλε μου αν θέλεις το κινητό σου με pm γιατί δεν το έχω κρατήσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...
Μια και βοηθήσατε στις.... δύσκολες ώρες ![]() ΚΟΛΥΜΠΑΜΕΕΕΕΕ !!! Επιτέλους, χθές που κοίταξα για να δω αν οι ουρίτσες κουνιούνται ακόμα, είδα μια γεννήστρα γεμάτη πιτσιρίκια που κολυμπούσαν πέρα-δώθε ![]() ![]() ![]() ![]() Είμαι πλέον... πολύτεκνη ![]() Ελπίζω και η συνέχεια να είναι το ίδιο ευχάριστη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Μαριλένα !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πως πανε τα μωρα?ολα καλα ελπιζω!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσανε τα KRIBENSIS | karalioman | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 21-02-06 16:45 |