|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ανακαιφαλαιώνω τις υποδείξεις:
1) βγάζω κλόουν και γλύφτη (ίσως τελικά αυτό που έχω να είναι και pleco) 2) βάζω χαρτόνι πίσω 3) προσθέτω πέτρες 4) προσθέτω φυτά ερώτηση : δεν έχω βάλει καθόλου ύπόστρωμα για φυτά (χώμα) οι anubies δένονται σε πέτρες και δεν χρειάζονται, τι γίνεται με vallisneria kai krinum? απαιτείται υπόστρωμα; 5) Labidohromis yellow - pseudotrofeus acei θέλω να βάλω και μου προτείνετε ένα ακόμα είδος συμβατό. ερώτηση : ποιο είδος είναι ακόμα συμβατό που μπορώ να προσθέσω λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήθελα να πετύχω καποιες γέννες και μεγάλωμα μικρών; Με ποια σειρά βάζω τα είδη και πόσα άτομα; τα βάζω όλα μαζί; προτιμώ μικρά ή μεγάλα; παιδιά να με συμπαθάτε που ρωτάω πολλά.... σας πρίζω κι εγώ για αποζημίωση θα σας μάθω να μαγειρεύετε γαρίδες σαγανάκι σπέσιαλ ![]() ![]() ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη roti : 15-12-06 στις 16:47 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την γνωμη σας παρακαλω . | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 28-10-06 21:41 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
Στάσιμο νερό... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-06 16:53 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |