|
|
||||
|
||||
![]()
εχω να σας ανακοινωσω οτι ο ενας απο τους δυο sp που λεγαμε ειναι τελικα αρσενικος γιατι αρχισε να εμφανιζει τα κερατακια του γυρω απο το στομα του....εγω περιμενα πολυ πιο νωρις να φανουν σε σχεση με το μηκος....ειναι 5 με 6 ισως cm και αρχισαν να βγαινουν τωρα ....μηπως κανω λαθος...??
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς οταν λες γύρω από το στόμα;Για να είναι αρσενικός ένας Ancistrus πρέπει να βγάλει κερατάκια στο πάνω μέρος του κεφαλιού,σαν μια λωρίδα απο αγκάθια που κατεβαίνει από λίγο πιο κάτω από το ύψος των ματιών εως το τέλος του κεφαλιού.Αν έβγαλε κερατάκια μόνο στο περίγραμμα του κεφαλιού και όχι πάνω,τότε είναι θηλυκός...
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα κωστη και χρονια πολλα τωρα μπηκα και το ειδα και σε ευχαριστω....ναι εννοω οτι ειδα "κερατακια" στο περιγραμμα του κεφαλιου οχι στη κορυφη......και τα εβγαλε αφου εγινε 5 cm τελικα πιο δυσκολο ειναι να πετυχεις αρσενικα????? θα περιμενω τα δυο νεοτερα να μεγαλωσουν λιγο ακομα......
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δεν είναι πιο δύσκολο να πετύχεις αρσενικά!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω αντε να δω τι θα μου βγουν τα αλλα 2 ....αν και το ενα φαινεται και αυτο θηλυκο αντε να δουμε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να σου βγει κάποιο τουλάχιστον αρσενικό γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις ζευγάρι και να μην σου βγαίνει...
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο περιμενω ρε κωστα και αμα γινει θα κανω πρωτα ενα παρτυ και μετα οπως σου εχω ξαναπει θα φτιαξω ενα ενυδρειο μονο για αυτα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |