|
|
||||
|
||||
![]()
Κανουν και για γλυκο νερο ...τι θες να κολλησεις ?
Εγω τα βραχια (ζωντανα και μη) προτιμω να τα στερεωνω χωρις να τα κολλαω μεταξυ τους. Συνηθως περναει καιρος μεχρι να σιγουρευτεις για το aquascaping που προτιμας ... Αλλωστε αυτες οι κολλες κοραλιων δεν ειναι και το πιο φθηνο υλικο ... |
|
||||
|
||||
![]()
thanks ...
δεν είναι κάτι δυγκεκριμένο ... απλά ήθελα να ξέρω !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφοριακά λοιπόν υπάρχουν και οι κόλλες Bisonδυο συστατικών που είναι για νερό και κάνουν για ενυδρεία με πολύ λιγότερα χρήματα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δίνεις καμία πληροφορία ακόμα ??? κολάνε μόνημα ή είναι σαν το blue tak ??? υπάρχει κάτι αντήστοιχο με τo blue tak ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Η κόλλες αυτού του τύπου (δεν ξέρω την bluetak) την πλάθεις καλά καλά, έξω από το νερό και μετά κάνεις την κόλλησή σου μέσα στο νερό. Προσοχή μέσα στο νερό ομοιόμορφο δούλεμα έτσι ώστε να περιορίσεις την διαλυμένη κολλά στο νερό σου. Η bison στεγνώνει πολύ γρήγορα, ενώ άλλες πιο αργά.
|
||||
|
||||
![]()
Έχει πάρα πολλές κόλλες η BISON
![]() Ποιά χρησιμοποιείς ; |
|
||||
|
||||
![]()
το Blue tak το αναφέρω γιατί είναι μία κόλλα που μπορείς να την κολλήσεις και να την ξεκολλήσεις σχετικά εύκολα ..
είναι μπλε ... σαν πλαστελίνη και κολλάς με αυτήν χαρτιά σε τοίχους κτλ κτλ .. με λίγα λόγια ήθελα να δω άμα υπάρχει κάτι που να μπορεί να κολλάει και να ξεκολλάει σχετικά εύκολα πράγματα μέσα σε ένα ενυδρείο ... όπως βραχάκια κτλ κτλ ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
για δειτε και τον θειο ολιβερ....... | klaz | Δίσκοι | 33 | 15-11-06 19:41 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |