|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα για το ψαρακι σου ...ετρωγε οσο καιρο ηταν μεσα ?
Παντως αν εχεις αμμωνια ΜΗΝ βαλεις αλλο ψαρι... Δεν κανεις και μια σουμα τι εχει το ενυδρειο σου μεσα τωρα απο ζωντανα? |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα! Κατάλαβες καθόλου τα αίτια του θανάτου? Ήταν μόνο του μέσα? Μετρήσεις?
Θέλεις να συμπληρώσεις αυτό να έχουμε πλήρη εικόνα?
|
|||
|
|||
![]()
Το ψάρι δεν ήταν άρρωστο, μάλλον πήγε απο δηλητηρίαση λόγω αμμωνίας .Λοιπόν έχω ακόμα αμμωνία, δεν έχω νιτρίτη, και έχω νιτράτ εκτός κλίμακας!!!!
Κάνω τώρα μία αλλαγή νερού, όχι οτι θα γίνη τίποτα με την αμμωνία αλλά μήπως χαμηλώσω το νιτράτ. Το γιατί έχω αμμωνία δεν το ξέρω, με την λίγη πείρα που έχω, και απο ότι μου λένε, απλά δεν έχω κύκλο!! λοιπόν θα προσπαθήσω να κάνω κύκλο..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ριξε και λιγο seachem prime μεσα (αναλογα με τα λιτρα σου) ...κακο δεν θα κανει ... Τι ψαρια εχεις μεσα τωρα ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλά ο ζωντανός βράχος δεν κάνει τπτ? Τα φίλτρα σου? έχεις αρκετά. Ελπίζω να είχες αλλάξει την συνδεσμολογία όπως σου είχα προτείνει. Κάθε φίλτρο θα πρέπει να δουλέυει μόνο του. Siporax έχεις μέσα?
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα γίνονται οι αλλαγές παιδιά έχεται δίκιο δεν δουλεύουν έν σειρά τα φίλτρα!!!
Ίσως να χρειάζωμαι και περισσότερο βιολογικό, απο τα 7 λίτρα του 2229!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Παράλληλα με τον ζωντανό σου βράχο και με το 2229 ίσως να έβαζες και ένα φίλτρο άμμου Bypass στο 2229 με έλεγχο ροής.
|
|||
|
|||
![]()
Ψάρια καθόλου, μόνο την sinularia, τα μανιταράκια, και 2 γαρίδες καθαριστές!!
Μου είπαν οτι το φίλτρο άμμου είναι λίγο μπελαλίδικο, θέλει συχνά ρύθμιση, και προσοχή μην κατέβη η σταθμη κτλ. προτιμώ να βάλω το άλλο 2217 που έχω στο πατάρι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |